Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Μαγιόρκα στην μάχη που θα δώσει για τη σωτηρία της στη La Liga αφού πέρασε από το Μεστάγια νικώντας με 2-1 την Βαλένθια.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τίποτα προς αναφορά αλλά η επανάληψη ήταν εντυπωσιακή αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο με φάσεις εκατέρωθεν.
Το 1-0 έγινε με πέναλτι του Καβάνι στο 52′. Η απάντηση για τους Νησιώτες ήρθε με το ίδιο νόμισμα αφού κέρδισαν πέναλτι και ο Μουρίκι έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.
Τελικά στο 82’ ο Λι Κανγκ Ιν έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ από αριστερά και διαμόρφωσε το 1-2 ενώ στο 84’ ακυρώθηκε γκολ του Ντούρο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.