Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: Θρίαμβος και πρόκριση στους «8»

Σάκκαρη: Θρίαμβος και πρόκριση στους «8»

Εξαιρετική η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-3) της Ντάνιελ Κόλινς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Guadalajara Open με ανατροπή.

Η Μαρία Σάκκαρη έφερε τα πάνω-κάτω και βρίσκεται στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα!

Μετά από ένα εξαιρετικό ματς, κέρδισε με ανατροπή την Ντάνιελ Κόλινς (5-7, 6-3, 6-3 σε 2 ώρες και 17 λεπτά) και αύριο παίζει «τελικό» στα προημιτελικά με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, καθώς η νικήτρια θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για το WTA Finals!

Ναι, η Μαρία Σάκκαρη στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο12 στον κόσμο), με την νικήτρια να σφραγίζει το εισιτήριο για τα WTA Finals του Τέξας. Τεράστιο το δέλεαρ. Και είναι εκεί ακριβώς γιατί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 6 στον κόσμο) κατάφερε αυτή τη μεγάλη ανατροπή με την Κόλινς.

Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία αρχικά έχασε μέσα από τα χέρια της το πρώτο σετ, κάτι που θα μπορούσε να της στοιχίσει. Στην συνέχεια ωστόσο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πήρε την νίκη…

Η Σάκκαρη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, ξεφεύγοντας με 1-3 στο πρώτο σετ, με την Κόλινς ωστόσο να απαντάει άμεσα με δικό της break και να ισοφαρίζει σε 3-3. Η Ελληνίδα τενίστρια απάντησε εκ νέου με δικό της break και ξέφυγε με 3-5. Η Κόλινς όμως έδειξε χαρακτήρα σε εκείνο το σημείο και πήρε τα 4 επόμενα game, κατακτώντας το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπήκε πάλι με φόρα και κάνοντας ξανά break ξέφυγε με 2-0. Αυτό αποδείχθηκε και καθοριστικό για την συνέχεια, αφού έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της έκανε ακόμα ένα break, κατακτώντας το δεύτερο σετ με 6-3.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε ισορροπημένα, με τις δύο τενίστριες να φτάνουν στο 4-3 κρατώντας το σερβίς τους. Στο 8o game ωστόσο η Σάκκαρη κατάφερε να σπάσει το σερβίς της Κόλινς, παίρνοντας προβάδισμα με 5-3. Αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό, αφού στην συνέχεια κράτησε το σερβίς της και κατάφερε να πάρει το σετ με 6-3 και μαζί την πρόκριση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024