Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προτεραιότητα της ΚΕΔΕ η συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Προτεραιότητα της ΚΕΔΕ η συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Απαραίτητη η συνέχιση λειτουργίας του «Βοήθεια στο σπίτι», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, στη σημερινή του συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΕ - ΟΤΑ και εκπροσώπους εργαζομένων του προγράμματος.

Ακόμη μια συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και εκπροσώπους εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Γιάννη Καραγιάννη.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου επισήμανε, ότι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι από τα σημαντικότερα κοινωνικά προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχει αποδεδειγμένα συμβάλλει τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία μέσα από τις πολυάριθμες υπηρεσίες που όλα αυτά τα χρόνια – από το 1988 – αδιαλείπτως παρέχει, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας.

Τόνισε πως είναι επίσης αναμφισβήτητο, ότι η ποιότητα των υπηρεσιών εξαρτάται κυρίως από τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιδείξει την αφοσίωσή τους στο πρόγραμμα, έχουν αναπτύξει αναντικατάστατους δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες και η εμπειρία που έχουν αποκτήσει αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την πετυχημένη συνέχιση του Προγράμματος.

«20 χρόνια πολύτιμης εργασίας και συνεισφοράς στον συνάνθρωπο και την κοινωνία υπό δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να μην συνεκτιμηθούν» δήλωσε εμφατικά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, απευθυνόμενος προς το προεδρείο της ΠΟΕ – ΟΤΑ και τους εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος, δήλωσε πως βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με το ΥΠΕΣ για το θέμα αυτό και θεωρεί πως και το ΥΠΕΣ εξετάζει όλα τα δυνατά σενάρια προκειμένου όσοι από το υφιστάμενο προσωπικό μείνουν εκτός των νέων πινάκων, όπως και όποτε αυτοί αναμορφωθούν, να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε, πως το ΔΣ της ΚΕΔΕ στις 30/09/2022, ομόφωνα ψήφισε υπέρ της συνέχισης του προγράμματος και της παραμονής του υφιστάμενου προσωπικού.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024