Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει γνωστή παρουσιάστρια: Με πήρε άνθρωπος της παραγωγής στις 4 το πρωί και με ξέσκισε

Συγκλονίζει γνωστή παρουσιάστρια: Με πήρε άνθρωπος της παραγωγής στις 4 το πρωί και με ξέσκισε

«Μία φορά τόλμησα να κάνω ερώτηση εκτός σκαλέτας και...»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Ναταλί Κάκκαβα το πρωί της Παρασκευής και εκτός από το J2US μίλησε για την περσινή σεζόν και την παρουσία της στον ΣΚΑΙ, μαζί με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στο Big Brother, όσο και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου που είχαν αναλάβει και αποκάλυψε ότι οι συμφωνίες που είχαν κάνει με το κανάλι, δεν τηρήθηκαν.

«Ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό και δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό», είπε η Ναταλί Κάκκαβα και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε πολλές προτάσεις και με καλύτερα χρήματα από αυτή του ΣΚΑΪ και μάλιστα, του είχαν προτείνει να βρεθεί απέναντί της, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

«Εξαρτάται τι πρόταση σου έχουν κάνει και τελικά τι υλοποιείται. Για την παρουσίαση του Big Brother, η πρόταση η αρχική ήταν ότι ήθελαν ένα δημοσιογραφικό δίδυμο, το οποίο θα έχει έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης, με ερωτήσεις, πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Όταν πήγαμε στο πρώτο live μας είπαν ότι “δεν θα παρεκλίνεται από το auto q ούτε στο και”. Οι ερωτήσεις στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες και δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα ούτε στο ελάχιστο. Μία φορά τόλμησα να κάνω ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε στις 4 το πρωί και με ξέσκισε. Να καταλήξω ότι ναι μπορεί να μας δόθηκε μια ευκαιρία, όμως εγώ το βλέπω ότι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία» πρόσθεσε η Ναταλί.

«Ντρεπόμουν να κάνω τις ερωτήσεις που μας έγραφαν»

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δήλωσε: «Θα το πω για πρώτη φορά. Μετά το 3ο-4ο live πήρα την παραγωγή και είπα, δεν θέλω να είμαι παρουσιαστής, βάλτε με να καθίσω εκεί για να μπορώ να μιλάω και να ρωτάω ότι θέλω».

«Ντρεπόμουν να κάνω τις ερωτήσεις που μας έγραφαν. Δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε τίποτα άλλο» επεσήμανε η φετινή παίκτρια του J2US.

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε και για τον χαρακτηρισμό «γλάστρα» που άκουσε, αλλά και για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, εκεί όπου τόνισε ότι δεν τους έδιναν κάμερες για να κάνουν συνεντεύξεις.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024