Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέννυ Σκάρου: Η αντίδραση της οικογένειάς της όταν έμαθε για τη σχέση της με άλλη γυναίκα

Πέννυ Σκάρου: Η αντίδραση της οικογένειάς της όταν έμαθε για τη σχέση της με άλλη γυναίκα

Τι της είπαν οι γονείς της και οι αδελφές της;

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Πέννυ Σκάρου. Η ερμηνεύτρια, που ανακάλυψε στη Σάμο ο Στέφανος Κορκολής σε ηλικία 17 ετών, με αφορμή το νέα της κομμάτι «Αλλού», «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τη σχέση της με άλλη γυναίκα και στάθηκε στην αντίδραση που είχε η οικογένειά της όταν το πληροφορήθηκε.

Όπως εξομολογήθηκε, το τραγούδι της έχει να κάνει με την ερωτική ιστορία δυο γυναικών και συγκεκριμένα με μία προσωπική της ιστορία.

«Ο έρωτας δεν έχει φύλο»

«Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σκοταδισμός είναι πολύ σημαντικό ένας καλλιτέχνης να βγάζει αλήθειες. Το νέο μου τραγούδι είναι μια βιωματική ιστορία. Γενικότερα τα τραγούδια μου, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι βιογραφικά. Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω από που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα σε εικόνα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού», είπε η Πέννυ Σκάρου στη «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς αντέδρασε η οικογένειά της όταν έμαθε για τη σχέση της με μια άλλη γυναίκα.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους, που δεν αποδέχονται τις επιλογές τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στις μεγαλύτερες γενιές να αποδέχονται πιο εύκολα τις επιλογές των παιδιών τους. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που μου λένε μπράβο ή ότι έχουν περάσει δύσκολα και οι γονείς τους τούς έδιωξαν από το σπίτι γι’ αυτόν τον λόγο», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ. Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Και με το ατύχημα με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Λίγο οι αδελφούλες μου κλώτσησαν. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά και σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το σημαντικό είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη, στο τέλος όλοι το αποδέχονται… Όλα είναι στο μυαλό».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024