Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Σοκαρίστηκαν οι δικαστές από τις μαρτυρίες για τον βιασμό ανήλικου αγοριού

Ηράκλειο: Σοκαρίστηκαν οι δικαστές από τις μαρτυρίες για τον βιασμό ανήλικου αγοριού

Οι δικαστές αλλά και όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο σοκαρίστηκαν από τις μαρτυρίες για τη φρικιαστική κακοποίηση ανήλικου αγοριού από 62χρονο, που είχε εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με την οικογένεια του παιδιού.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους όσα υποστηρίζεται ότι συνέβησαν σε χωριό του Ηρακλείου και βίωσε στο κορμί του και την ψυχή του από το 2016 μέχρι το 2018 αγοράκι που ήταν τότε από 9 έως 11 ετών (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Σόκαρε την έδρα

Η αναβίωση της υπόθεσης στο μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου με κατηγορούμενο 62χρονο, ο οποίος είχε εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με την οικογένεια του παιδιού, σόκαρε έδρα και ακροατήριο, με τη γιαγιά του ανηλίκου να εξιστορεί σειρά από πράξεις φρίκης σε βάρος του.

Δείτε ακόμα – Σεπόλια: Σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

Ο 62χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών και παππούς επτά εγγονιών, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η γιαγιά του παιδιού δίπλα στην οποία μεγάλωνε ο ανήλικος, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των δικών του και με την απειλή ότι θα κάνει κακό στον πατέρα του και στην οικογένειά του, το εξανάγκαζε να σιωπά στις αρρωστημένες του ορέξεις που περιλάμβαναν από ασελγείς πράξεις, κτηνοβασία μέχρι και βιασμό όπως υποστηρίχθηκε από άλλους άνδρες.

Οι περιγραφές της γυναίκας μούδιασαν κάθε ανθρώπινο νου, που δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της κτηνωδίας.

Επί δύο τουλάχιστον χρόνια ο ανήλικος υποστηρίζεται ότι χρησιμοποιούνταν για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του 62χρονου, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης αν και αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία.

Κατέγραφε τη φρίκη

Τα όσα φρικτά ζούσε το παιδί, όπως υποστήριξε η γιαγιά του, τα κατέγραφε με κάθε λεπτομέρεια σε ημερολόγιο και τα μοιράστηκε μαζί της όταν εκείνη είχε προγραμματισμένο χειρουργείο και θα έπρεπε να λείψει για κάποιες ημέρες.

Ο Γολγοθάς του παιδιού άρχισε στα εννέα του χρόνια με πορνοταινίες που το υποχρέωνε να βλέπει μαζί του και ασελγείς πράξεις. Οταν δε το βίασε για πρώτη φορά, το εκφόβιζε ότι θα κοινοποιήσει πως ο μικρός είχε σεξουαλικές σχέσεις με συμμαθητές του.

Ο αρρωστημένος νους του 62χρονου έφτανε μέχρι το σημείο ν’ ασελγεί και να ασκεί σεξουαλική βία στο παιδί κλείνοντας του στόμα και μάτια, βάζοντάς το μέσα σε αποθήκη και στάβλο ακόμη και σε χρόνο που η σύζυγός του βρισκόταν μέσα στο σπίτι τους.

Σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του παιδιού, υποστήριξε ότι ο εγγονός της, βιάστηκε και από έξι αλλοδαπούς τους οποίους κάλεσε ο 62χρονος μέσα στην αποθήκη.

Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του

Η χρήση βίας ήταν τέτοια που το παιδί, τόσο αυτή τη φορά, όσο και κάποιες άλλες που ο δράστης το κακοποιούσε, επέστρεφε χωρίς καν να μπορεί να σταθεί στα πόδια του, καθοδηγούμενο ν’ απαντήσει ότι είχε χτυπήσει πέφτοντας, είτε είχε τσακωθεί με συνομήλικους.

Η ακροαματική διαδικασία της ασύλληπτης βιαιότητας και φρικαλεότητας υπόθεσης διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 29 Νοεμβρίου.

Πηγή: neakriti.gr

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024