Πρώτες δηλώσεις Ορφανίδου μετά την δικαίωση για το revenge porn – «Έγινε το πρώτο βήμα»
Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για την πρώτη καταδίκη των ενόχων
Την Χριστίνα Ορφανίδου φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης ύστερα από την δικαστική δικαίωση για την πρώην παίκτρια του Big Brother στην υπόθεση του revenge porn.
«Η υπόθεση δεν έλαβε τέλος αλλά έγινε το πρώτο βήμα. Έγινε ένα βήμα και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μας» ανέφερε η νεαρή πρώην παίκτρια του Big Brother.
H ίδια εξήγησε πως: «νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου. Απλά αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά. Οπότε προς το παρόν είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, έχει ανεβεί λίγο η ψυχολογία μου και περιμένω την επόμενη ημέρα» και συνέχισε:
«Φυσικά και δεν έχουν σταματήσει τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνω. Δηλαδή και σε tabloid να βγει ότι δεν έφταιγα εγώ, πάλι θα συνεχίσουν τα μηνύματα να είναι στο ίδιο μοτίβο με πριν την απόφαση. Δεν έχει αλλάξει κάτι».
«Η 26χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση διατηρούσε σχέσεις με ένα φιλικό μου πρόσωπο, μια κοπέλα εμμονική που δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της και δεν της έχω μιλήσει. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται. Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι για να κάνουν κακό στο παρελθόν τους» συμπλήρωσε η Χριστίνα Ορφανίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Κρήτη: Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία πήρε σβάρνα σταθμευμένα ΙΧ και ανετράπη – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η φωτιά στο Περιβολάκι Λαγκαδά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά ο στενός σύμμαχος του Τραμπ, ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
- Χανιά: Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε… ηλεκτρικό πατίνι – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442