Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΠΘ: Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του 19χρονου φοιτητή που έπεσε στο κενό - Άμεση διερεύνηση διέταξε ο πρύτανης

ΑΠΘ: Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του 19χρονου φοιτητή που έπεσε στο κενό – Άμεση διερεύνηση διέταξε ο πρύτανης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΠΘ, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση και τους θεράποντες γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του.

Την άμεση διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες δευτεροετής φοιτητής της Νομικής Σχολής έπεσε από παράθυρο του δευτέρου ορόφου (πίσω πλευρά του κτιρίου) της Σχολής, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής μαθήματος, ζήτησε ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΠΘ, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση και τους θεράποντες γιατρούς του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου, η οποία εξελίσσεται ομαλά και δεν εμπνέει ανησυχία, με βάση τις ιατρικές εξετάσεις που ολοκληρώνονται.

Διαβάστε επίσης: Αριστοτέλειο: «Ασφυκτιούμε σε έναν χώρο που μυρίζει μπαρούτι»

Στο Νοσοκομείο, ο κ. Παπαϊωάννου συναντήθηκε με την μητέρα του φοιτητή, στην οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και την διαβεβαίωσε ότι το Πανεπιστήμιο θα διαθέσει κάθε είδους υποστήριξη για την πλήρη αποθεραπεία του φοιτητή.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, συνεχή παρουσία δίπλα στον φοιτητή στο Νοσοκομείο έχουν τόσο ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, όσο και η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Δέσποινα Κλαβανίδου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024