Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε, με τον Χάμες Ροντρίγκες να σκοράρει ένα γκολ που τελικά δεν αποδείχθηκε δυνατό για φέρει τους τρεις βαθμούς.
Ο Κολομβιανός μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Μίτσελ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι με μια πολύ όμορφη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ.
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο 31χρονος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των Ερυθρόλευκων, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν να μάχονται.
«Στο τέλος δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με περισσότερη δύναμη. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάμες Ροντρίγκες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.