Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε κορυφαίο club για την σεζόν 2021-22, σύμφωνα με το France Football. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα κατέκτησε την Premier League και μέτρησαν πέντε υποψηφιότητες στις πρώτες τριάντα για την Χρυσή Μπάλα (Σίλβα, Φόντεν, Μαχρέζ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε) και ακόμα μία στην ψηφοφορία των γυναικών (Λούσι Μπρονζ).
Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Λίβερπουλ (Σαλάχ, Μανέ, Φαν Ντάικ, Ντίας, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαμπίνιο) , ενώ η Ρεάλ είναι στην τρίτη θέση (Μπενζεμά, Βινίσιους, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κουρτουά).
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.