Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ένα γραπτό μήνυμα «πρόδωσε» την 37χρονη μητέρα

Σεπόλια: Ένα γραπτό μήνυμα «πρόδωσε» την 37χρονη μητέρα

Ένα sms της 12χρονης προς τη μητέρα της φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση των δικαστικών αρχών.

Ένα μήνυμα στο κινητό της μητέρας της από την 12χρονη κόρη της, φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο για να κριθεί προφυλακιστέα η 37χρονη, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ειδικότερα, αν και οι συνήγοροι υπεράσπισης επανέλαβαν ότι δεν περιλαμβάνεται κάποιο στοιχείο ενοχής στο κατηγορητήριο, όπως αποκάλυψε το Live News, η 12χρονη έστειλε ένα sms με παραλήπτη τη μητέρα της, γράφοντας: «μου έδωσε 50 ευρώ».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ανταλλαγή μηνυμάτων έγινε περίπου στις 20 Αυγούστου. Τότε, η 12χρονη φαίνεται να συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο, όταν άρχισε να την αναζητά επίμονα ο πατέρας της, ο οποίος την καλούσε στο κινητό και της έστειλε μήνυμα.

Τότε η ανήλικη του έστειλε μήνυμα, γράφοντάς του: «Σε 3 λεπτά είμαι σπίτι», ενώ αμέσως μετά έστειλε μήνυμα στη μητέρα της: «Μου έδωσε 50 ευρώ».

Αυτό ήταν το μήνυμα που οδήγησε τη μητέρα της 12χρονης στη φυλακή.

Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε στην απολογία της ότι το συγκεκριμένο sms δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα την 12χρονη, αλλά με οικογενειακά θέματα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα υπογράμμισε ότι το μήνυμα που έλαβε από το 12χρονο παιδί είχε να κάνει με τα χρήματα που της έδωσε η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024