Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mente Fuerte: «Να συνοδεύω την Μαρία Σολωμού, τιμή μου»

Mente Fuerte: «Να συνοδεύω την Μαρία Σολωμού, τιμή μου»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την αγαπημένη ηθοποιό και τη σχέση τους.

O Mente Fuerte, βρέθηκε προσκεκλημένος του Θέμη Γεωργαντά τη νύχτα της Κυριακής στο After Dark του OPEN και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή, χωρίς δισταγμό.

Διαβάστε επίσης: Αφοπλιστικός Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για μένα αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου»

Ωραίο κορίτσι

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί στα πλαίσια του παιχνιδιού «Δάγκωσε την γλώσσα σου» για την Μαρία Σολωμού, με την οποία και φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις εμφανίστηκε η εικόνα της γνωστής ηθοποιού, ο Mente Fuerte αναφώνησε «ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;».

Η συνεργασία με τη Σολωμού

«Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;».

«Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπορεί να το στηρίξει 100%.» συμπλήρωσε, στη συνέχεια της συζήτησης, ο Mente Fuerte στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

«Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024