Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 1-0: Ο απολαυστικός Νεϊμάρ οδηγεί τους Παριζιάνους

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 1-0: Ο απολαυστικός Νεϊμάρ οδηγεί τους Παριζιάνους

Με το ένατο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, ο Νεϊμάρ χάρισε τη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και την έστειλε στο +3 από τη δεύτερη Λοριάν.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν το ντέρμπι του «Parc des Princes»! Σε μία χορταστική ματσάρα με 41 τελικές συνολικά, η πρωταθλήτρια νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Μαρσέιγ χάρη στο ένατο φετινό γκολ Νεϊμάρ (έχει και επτά ασίστ) στη Ligue 1 και ξέφυγε με +3 από τη δεύτερη Λοριάν και με +6 από τη μεγάλη της αντίπαλο. Mε δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Γκιζό από το 72′ οι φιλοξενούμενοι.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και με τρομερό ρυθμό από το ξεκίνημα. Η Παρί είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, κόντρα σε μία Μαρσέιγ που δεν κλείστηκε και είχε κι εκείνη τις στιγμές της για το γκολ.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μέσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε το 1-0 με πλασέ του Νεϊμάρ από ασίστ του Εμπαπέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ έψαξε την ισοφάριση, αλλά ο Ντοναρούμα κράτησε το μηδέν όσες φορές χρειάστηκε και τα πάντα κρίθηκαν τον 72′. Τότε ο Τουρπέν απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Γκιζό που είχε μπει αλλαγή στο ματς στο 44′, σε μία μάλλον αυστηρή απόφαση. Μέχρι το φινάλε η Παρί είχε ευκαιρίες για να κάνει και το 2-0, αλλά δεν τα κατάφερε.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024