Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός (vid)

«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός είδε πέντε βασικά του στελέχη να βγαίνουν εκτός και έγινε μέσα σε λίγα λεπτά «νοσοκομείο».

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ακόμα μια νίκη κόντρα στη Λαμία με 2-0 και έκανε το 8 στα 8 στη Superleague. Η νίκη όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού το Τριφύλλι μέσα σε λιγότερο από 40 ποδοσφαιρικά λεπτά έγινε «νοσοκομείο».

Αρχικά ο Αιτόρ στο 32′ δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Μπεχαράνο στον προσαγωγό και πριν το τέλος του ημιχρόνου δεν άντεξε και αντικαταστάθηκε από τον Βέρμπιτς.

Το δεύτερο «χτύπημα» ήρθε στο 47′. Ο Τσέριν δέχτηκε σκαριά στο πρόσωπο από τον Τζανδάρη. Ο Σλοβένος μέσος ζαλίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει στον αγώνα με τον Τσόκαϊ να μπαίνει στη θέση του.

Ο τρίτος τραυματίας ήταν ο Ιωαννίδης αφού έσπασε τη μύτη του από μαρκάρισμα του Κορνέζου και διεκομίστηκε στο νοσοκομείο και αντικαταστάθηκε στο 71′ από τον Τρουιγέ.

Η ατυχία συνεχίστηκε με τον Παλάσιος αυτή τη φορά πρωταγωνιστή. Ο Αργεντινός εξτρέμ έπεσε στο έδαφος στο στο 75′ και αποχώρισε υποβασταζόμενος με τον Βαγιαννίδη να τον αντικαθιστά.

Το χειρότερο όμως φαίνεται πως το έπαθε ο Τρουιγέ στο 80′. Ο Γάλλος χαφ του γύρισε το γόνατό του και έπεσε στο έδαφος με τον Ρούμπεν Πέρεθ να φωνάζει το ιατρικό τιμ να μπει όσο γρηγορότερα γίνεται. Από εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 παίκτες αφού είχαν πραγματοποιηθεί και οι πέντε αλλαγές.

Όλα αυτά φέρνουν πονοκέφαλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού είδε βασικότατα στελέχη της ομάδας εκτός. Από αύριο και οι 5 θα υποβληθούν σε εξετάσεις ώστε να γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνουν εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ταυτόχρονα τώρα θα φανεί το βάθος του ρόστερ. Διότι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να δείξουν αν έχουν θέση στο σύνολο του Παναθηναϊκού.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024