Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ευθύνη του Παναθηναϊκού, 500 οπαδοί του στη Λαμία

Με ευθύνη του Παναθηναϊκού, 500 οπαδοί του στη Λαμία

Οι Πράσινοι τα βρήκαν με τη Λαμία και περισσότεροι από 500 οπαδοί του Τριφυλλιού θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι των δύο ομάδων στη πόλη της Φθιώτιδας (19:30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας (19:30), με στόχο να πετύχει την 8η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League.

Οι Πράσινοι αρχικά δεν είχαν πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, αλλά παρόλα αυτά περισσότεροι από 500 οπαδοί του Τριφυλλιού ταξίδεψαν στη Λαμία για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς των δύο ομάδων.

Η παρουσία 500 και πλέον οπαδών του Παναθηναϊκού στην πόλη της Φθιώτιδας είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, με τους Πράσινους να ζητούν εκ νέου εισιτήρια.

Αίτημα, το οποίο έγινε τελικά αποδεκτό από τους γηπεδούχους, με το Τριφύλλι να αναλαμβάνει την ευθύνη για την παρουσία των οπαδών του στις κερκίδες του «Αθανάσιος Διάκος».

Ως εκ τούτου ο αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τους φιλάθλους τους που βρίσκονται στην πόλη της Φθιώτιδας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024