Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θετικός ο Ντόρσεϊ με τους Μάβερικς – Εξελίξεις για το μέλλον του, ποιες ομάδες τον θέλουν

Θετικός ο Ντόρσεϊ με τους Μάβερικς – Εξελίξεις για το μέλλον του, ποιες ομάδες τον θέλουν

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε πέντε λεπτά στο φιλικό με τους Τζαζ, έκανε αισθητή την παρουσία του, όμως ακόμη είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει στους Μάβερικς, στην G-League ή στην Ευρώπη

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε πέντε λεπτά όλα κι όλα στη νίκη των Μάβερικς επί των Τζαζ με 115-101, αλλά πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παρκέ και να δείξει εξαιρετικά στοιχεία σε μια περίοδο που είναι στον… αέρα το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ο ομογενής γκαρντ πέτυχε 7 πόντους με 2/2 τρίποντα (0/1 δίποντο) και 1/2 βολές, ενώ πρόσθεσε ένα κλέψιμο και ένα ριμπάουντ στο λίγο χρόνο που αγωνίστηκε.

Τώρα ο Ντόρσεϊ θα περιμένει να δει πως θα εξελιχτεί γι’ αυτόν η κατάσταση, αν οι Μάβερικς τον υπολογίζουν ή θα τον στείλουν σύντομα στην G-League. Ή ακόμα χειρότερα αν θα τον κόψουν, το οποίο δε δείχνει πιθανό αυτήν τη στιγμή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από τις ΗΠΑ, η ομάδα του Ντάλας δεν έχει καταλήξει στο τι θα κάνει με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, κάτι που θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες ομάδες της EuroLeague παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ντόρσεϊ, αφού σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Η Φενέρμπαχτσε δεδομένα θα κινούνταν για την απόκτησή του αν έμενε ελεύθερος, ενώ στο «κόλπο» σε τέτοια περίπτωση είναι και οι Μπολόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ και υπό προϋποθέσεις και η Παρτιζάν.

Μια από τις ομάδες που σίγουρα κοιτάζουν διακριτικά τι γίνεται με τον Ντόρσεϊ είναι αναμφίβολα και ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη, αν και το ερυθρόλευκο ρόστερ είναι πλήρες και δείχνει ότι δε χρειάζεται άλλη προσθήκη.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το ματς στο Ντάλας, οι Μάβερικς είχαν για πρώτο σκόρερ τον Λούκα Ντόντσιτς με 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Τιμ Χάρνταγουεϊ με 20 (4/5 τρίποντα). Πρόβαραν το βασικό τους σχήμα με τον Σλοβένο δίπλα στον Σπένσερ Ντινγουίντι, τον Τζαβέιλ ΜακΓκι να ξεκινά στο «5», αλλά τον Κρίστιαν Γουντ να παίζει περισσότερο, και τους Ρέτζι Μπούλοκ και Ντόριαν Φίνεϊ Σμιθ στην πεντάδα.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024