Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το έγκυρο «Athletic»… ισοπέδωσε τον Ντόρσει- «Καμία προσδοκία»

Το έγκυρο «Athletic»… ισοπέδωσε τον Ντόρσει- «Καμία προσδοκία»

Το έγκυρο αθλητικό περιοδικό «Athletic» ισοπεδώνει τον Τάιλερ Ντόρσει πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει καμία προσδοκία να βοηθήσει τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Τάιλερ Ντόρσει μετά την εξαιρετική του σεζόν με τον Ολυμπιακό έκανε το βήμα να βρεθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όμως το έγκυρο αθλητικό περιοδικό «Athletic» μέσω του έμπειρου αναλυτή Τιμ Κέιτο τον… ισοπεδώνει.

Ο διάσημος δημοσιογράφος δήλωσε πως ο ομογενής γκαρντ δεν έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει κλειστό συμβόλαιο λόγω της ηλικίας σε συνδυασμό με τις εμπειρίες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που είναι ενδιαφέρον για τον Ντόρσεϊ είναι το σουτ του μετά από κίνηση, η οποία ξεχωρίζει σε ένα ρόστερ γεμάτο από παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν μόνο εν στάσει.

Σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αυτό το καλοκαίρι, όπου έπαιξε για την Ελλάδα, ο Ντόρσεϊ έδειξε την ικανότητα να εκτελεί τρίποντα βγαίνοντας από τα σκριν ή μετά από αρκετές ντρίμπλες, ακόμα και αν αυτό απέχει πολύ από το να θεωρηθεί σκόρερ που φτιάχνει το δικό του σουτ.

Έχει στην καριέρα του 36,6% στα τρίποντα, σε 104 παιχνίδια που έχει παίξει στο ΝΒΑ. Σε ένα two-way συμβόλαιο, δεν υπάρχουν προσδοκίες για να συνεισφέρει ουσιαστικά αυτή τη σεζόν.

Αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει κάποια στιγμή ευκαιρίες σε σχέση με τους περισσότερους two-way παίκτες, δεδομένης της ηλικίας (26) και της εμπειρίας του».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024