Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: 38χρονη αποκεφάλισε τη φίλη της, έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα και έκανε βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου

Βρετανία: 38χρονη αποκεφάλισε τη φίλη της, έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα και έκανε βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου

Κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 67χρονη φίλη της πριν την αποκεφαλίσει.

Σοκ στη Βρετανία. Μία 38χρονη αφού τσακώθηκε με την 67χρονη φίλη της για οικονομικούς λόγους, την αποκεφάλισε και τοποθέτησε το πτώμα της μέσα σε μία μπλε βαλίτσα κι άρχισε να κόβει βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου προκειμένου να το ξεφορτωθεί.

Η 38χρονη Jemma Mitchell, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun», κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 67χρονη Mee Kuen Chong πριν την αποκεφαλίσει κι ότι επιχείρησε να ξεφορτωθεί το άψυχο σώμα της.

Η Mitchell, πρώην οστεοπαθητικός, είχε ανάγκη τουλάχιστον από 400.000 λίρες για τα έργα που έκανε προκειμένου να φτιάξει έναν ακόμη όροφο στο σπίτι της στο Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με δικαστήριο. Η ίδια ασκούσε τρομερές πιέσεις στο θύμα, γνωστή στους φίλους της και ως Ντέμπορα, για να της δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν .

Όταν η κυρία Mee Kuen Chong αρνήθηκε, η 38χρονη την αποκεφάλισε και πέταξε τη σορό της σε απόσταση 250 μιλίων μακριά, στο Σάλκομπ του Ντέβον. Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε δέκα μέτρα μακριά. Η 38χρονη ήταν εξαιρετική φοιτήτρια Ιατρικής και είχε βραβευτεί για τις γνώσεις της σχετικά με το ανθρώπινο σώμα.

Εικάζεται ότι δολοφόνησε την 67χρονη στο σπίτι του θύματος χτυπώντας την στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο, αφού της έσπασε το κρανίο, στις 11 Ιουνίου του 2021 , σύμφωνα με τα όσα η ίδια ισχυρίστηκε. Στη συνέχεια, μετέφερε το πτώμα της 67χρονης στο μισοεγκαταλελειμμένο σπίτι της και το κράτησε εκεί για δύο εβδομάδες πριν το μεταφέρει στο Ντέβον οδηγώντας ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο.

Μετά τη δολοφονία, η 38χρονη έγινε ο κύριος δικαιούχος της διαθήκης του θύματος, όπως υποστήριξαν οι ένορκοι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», οι ένορκοι παρακολούθησαν σήμερα τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της φίλης της στις 11 Ιουνίου του 2021. Στις 6:23 π.μ., ώρα Ελλάδος, μία κάμερα ασφαλείας δείχνει το πάρκο Brondesbury, όπου ζούσε η Mitchell με την ίδια να αποχωρεί από το σπίτι της φορώντας καπέλο, κασκόλ και σακίδιο και κρατώντας μια μεγάλη μπλε υφασμάτινη βαλίτσα.

Μία ώρα αργότερα, το δικαστήριο είδε την 38χρονη να περπατά στην οδό Ealing που καταλήγει στην οδό Chaplin, όπου ζούσε η 67χρονη. Η εισαγγελέας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Jemma Mitchell δεν φορούσε πλέον το κασκόλ και δεν είχε το σακίδιό της, αλλά είχε φορέσει γυαλιά ηλίου και προστατευτική μάσκα προσώπου.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί, οι κάμερες ασφαλείας έδειχναν τη Jemma Mitchell στην οδό Τσάπλιν. «Μπορούμε να δούμε εκεί ότι έχει ακόμα μαζί της τη μπλε βαλίτσα. Επιπλέον, μπορούμε να δούμε πολύ πιο καθαρά σε αυτό το βίντεο ότι φορά την προστατευτική μάσκα προσώπου. «Περπατά με κανονικό ρυθμό, σέρνοντας τη βαλίτσα που έχει ρόδες.

Ώρες αργότερα, στη 1:13 μ.μ., η κάμερα την απαθανάτισε να περπατά την οδό Τσάπλιν, μακριά από το σπίτι της κυρίας Mee Kuen Chong, κρατώντας δύο τσάντες: μία μπλε και μια κόκκινη. Η κόκκινη βαλίτσα περιείχε τα προσωπικά έγγραφα του θύματος, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024