Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, αμφίβολος ο Εμβιλά

Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, αμφίβολος ο Εμβιλά

Τα νεότερα για τους τραυματισμούς του Κροάτη αμυντικού και του Γάλλου μέσου.

Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00), για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Μίτσελ έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ισπανό να «πονοκεφαλιάζει» για τους Σίμε Βρσάλικο και Γιαν Εμβιλά.

Ο Κροάτης αμυντικός αντιμετωπίζει μικρής έκτασης και ήπια οιδηματώδη στοιχεία στους οπίσθιους μοιριαίους δεξιά. Η κλινική του εικόνα μερικές ώρες μετά τον τραυματισμό του είναι καλή, αλλά φαντάζει δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά στον Γιαν Εμβιλά, ο Γάλλος απέφυγε το κάταγμα και έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική μετά την κλωτσιά που δέχτηκε στο Μπακού. Ο έμπειρος χαφ θα ακολουθήσει θεραπεία και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαν Εμβιλά τραυματίστηκε στη φάση του 83ου λεπτού του χθεσινού παιχνιδιού, όταν ο Ρομαό πήρε φόρα και μαζί παραμάζωμα τα πόδια του Γάλλου μέσου του Ολυμπιακού, αφήνοντάς τον στο χορτάρι να σφαδάζει. Μια φάση για την οποία ο παίκτης της Καραμπάγκ τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, την ώρα που ο Εμβιλά τελείωσε το παιχνίδι με τον αστράγαλό του πρησμένο!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024