Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωκράτης: «Υπήρξαν κάποιες ανεξήγητες αποφάσεις από τον διαιτητή» - Τι είπε ο έμπειρος στόπερ για τον Ντόι

Σωκράτης: «Υπήρξαν κάποιες ανεξήγητες αποφάσεις από τον διαιτητή» – Τι είπε ο έμπειρος στόπερ για τον Ντόι

Παράπονα για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ ενώ στάθηκε και στη συνεργασία του με τον Ντόι στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ ενώ στάθηκε και σε κάποιες αποφάσεις του διαιτητή. Ο έμπειρος αμυντικός των Πειραιωτών έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εμφάνιση του Ντόι τονίζοντας πως πριν το ματς είχε πει στον νεαρό άσο πως για όποιο λάθος συμβεί, η ευθύνη θα είναι δική του.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 75-77: Μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι

Όσα είπε ο Σωκράτης:

Για το ματς: «Έπειτα από τόσα παιχνίδια που δεν είχαμε κερδίσει, πρώτα για να μην χάσουμε κι έπειτα αν καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, αλλά μετά από μία δύσκολη περίοδο, που συνέβησαν πολλά, αρχίζουμε να χτίζουμε κάτι δύσκολο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, υπήρξαν κάποιες ανεξήγητες αποφάσεις από τον διαιτητή, κυρίως στο δεύτερο μέρος, με κάποια φάουλ και κάρτες που δεν δόθηκαν. Με βάση αυτά, το 0-0 ήταν δίκαιο».

Για τον Ντόι: «Του είπα πως πρέπει να είναι ήρεμος, να ακούει και για όποιο λάθος κι αν συμβεί, θα ευθύνομαι εγώ. Τα παιδιά αυτά χρειάζονται στήριξη, όταν παίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο και πρέπει να υπάρχει κάποιος, που θα αναλαμβάνει την ευθύνη, σε κάθε λάθος τους. Σήμερα ήταν πολύ καλός. Μακάρι να μπουν κι άλλα παιδιά και να μας βοηθήσουν».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ξεκινήσει κάτι από τους προηγούμενους μήνες. Για να υπάρχει συνέχεια, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι ένας τελικός. Το σημερινό ματς τελείωσε και πλέον, κοιτάμε το παιχνίδι της Δευτέρας».

 

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024