Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο επεισόδιο της… κωμωδίας του Εμπαπέ και μια σούπερ καριέρα που απειλείται (pics)

Το νέο επεισόδιο της… κωμωδίας του Εμπαπέ και μια σούπερ καριέρα που απειλείται (pics)

Πρωταγωνιστής μιας κακής ιστορίας έχει γίνει ο Κίλιαν Εμπαπέ, του οποίου το μέλλον… αιωρείται…

Μόλις 4,5 μήνες κράτησε η ηρεμία στο Παρίσι. Παρότι ο Κίλιαν Εμπαπέ «σφράγισε» την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μόλις τον περασμένο Μάιο, ο Γάλλος σούπερ σταρ κατάφερε να βάλει και πάλι «φωτιά» στην Πόλη του Φωτός και στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Marca, ο Κίλιαν Εμπαπέ ζήτησε επίσημα από την Παρί να αποχωρήσει. Και μάλιστα όχι το επόμενο καλοκαίρι αλλά σύντομα, δηλαδή τον ερχόμενο Γενάρη.

Μια εξέλιξη την οποία δεν περίμενε κανένας στη διοίκηση της Παρί, όταν ο Γάλλο σούπερ σταρ έβαζε την πένα σε νέο συμβόλαιο. Ωστόσο όπως αποκαλύπτουν οι Γάλλοι που επιβεβαιώνουν και τους Ισπανούς, ο Εμπαπέ νιώθει προδομένος από τους ανθρώπους του συλλόγου. Και κυρίως από τον Γκαλτιέ.

Ο λόγος έχει να κάνει κυρίως με τη θέση στην οποία ο Γάλλος κόουτς τοποθετεί τον Εμπαπέ. Ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν θέλει να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όπως γίνεται συνήθως φέτος.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ο Εμπαπέ επιθυμεί να παίζει στα «φτερά» ώστε να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο στην επίθεση και να μην εξαρτάται από άλλους. Εξάλλου ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν δίστασε να ρίξει τη… σπόντα του, αναφέροντας ότι απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο όταν παίζει με τη Γαλλία.

Η Παρί φέρεται να δίνει το «οκ» για την αποχώρηση του Γάλλου σταρ, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ.

Πως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή… Ο Εμπαπέ θέλει πράγματι να αποχωρήσει καθώς και τα μεγάλα γαλλικά Μέσα επιβεβαίωσαν την Marca. Πόσο εφικτό είναι ωστόσο αυτό να γίνει μέσα στον Γενάρη.

Σχεδόν απίθανο. Η Παρί δεν πρόκειται να αφήσει τον Εμπαπέ να αποχωρήσει μέσα στον χειμώνα, καθώς στόχος όλων είναι να κατακτηθεί το Champions League. Ο Εμπαπέ το γνωρίζει αυτό και δεν αναμένεται να απαιτήσει να αποχωρήσει πριν από το καλοκαίρι, παρότι οι πράξεις του και οι αποφάσεις που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες δείχνουν πως κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Από εκεί και πέρα, το καλοκαίρι θα προκύψει νέο σήριαλ. Και μέσα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι δεν μπορεί να αποκλειστεί η μεταγραφή του Εμπαπέ σε άλλη ομάδα. Ακόμα και για τη Μαδρίτη, για την οποία η Παρί αυτή τη στιγμή βάζει «φρένο».

Ο Εμπαπέ αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να βάλει «φωτιά» στον ίδιο του τον εαυτό και να κάψει μια καριέρα που είναι προορισμένη μονάχα για την κορυφή του πλανήτη. Ποιος ευθύνεται για αυτόν τον κίνδυνο; Μονάχα ο ίδιος και οι πράξεις του.

Ο Γάλλος έχει «ξεφύγει» από την πραγματικότητα και μοιάζει να ζει σε μια δική του «φούσκα» η οποία τείνει να τον… πνίξει και να του καταστρέψει τη μυθική και θρυλική καριέρα που ονειρεύεται…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024