Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός

Μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός

Το διπλό που θα τον κρατήσει ζωντανό θα ψάξει απόψε στο Μπακού ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ (13/10, 19:45, Cosmote Sport2 HD) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει για τον Ολυμπιακό και για αυτό το αποψινό ματς στο Μπακού χαρακτηρίζεται ως must win για τους Ερυθρόλευκους.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και πάλι την Καραμπάγκ, ωστόσο αυτή τη φορά στο Μπακού (13/10, 19:45, Cosmote Sport2 HD) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ένα do or die ματς για την ομάδα του Μίτσελ, καθώς πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, εάν οι Πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι αύριο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Παράλληλα είναι δεδομένη η πρόθεση του να προσεγγίσει το ματς με έναν σχηματισμό 3-5-2 σαν εκείνο που προτίμησε και πριν από μια εβδομάδα. Έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι ο Εμβιλά, ο Μασούρας, ο Χουάνγκ, ο Μπιέλ, ο Ρέαμπτσιουκ κλπ αγωνίζονται αδιάκοπα.

«Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή», ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση στο Μπακού άφησε εκτός τον Μπιέλ, με σκοπό να του δώσει ανάσες εν όψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: 

Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024