Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προπονητής Ζαλγκίρις: «Από τα φαβορί για Final Four ο Ολυμπιακός»

Προπονητής Ζαλγκίρις: «Από τα φαβορί για Final Four ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Καζίς Μακσβίτις, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Παρασκευή (14/10) για τη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (14/10) τη Ζαλγκίρις στο, κεκλεισμένων των θυρών, ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της Euroleague και ο τεχνικός τον Λιθουανών, Καζίς Μακσβίτις, αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους» μα πολύ κολακευτικά λόγια, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, φαβορί για το Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Άλλες ομάδες ακόμα ψάχνουν το δρόμο τους ή παίκτες για να συμπληρώσουν το ρόστερ, ο Ολυμπιακός παίζει ήδη με αυτοπεποίθηση. Επιδεικνύει συνέπεια στην επίθεση και θα χρειαστεί να παίξουμε μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου αν θέλουμε να τους νικήσουμε.

Έτσι όπως παίζει τη σήμερον ημέρα θα έλεγα πως είναι από τα φαβορί για το Final Four. Μπορεί να μην έχει υπερδιάσημα ονόματα στο ρόστερ όπως τα υπόλοιπα φαβορί, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα όσον αφορά την ωριμότητα, το παιχνίδι και τη φυσική τους κατάσταση.

Διαθέτει πολλούς σουτέρ, όλοι κυκλοφορούν καλά τη μπάλα κι έχουν πολλές επιλογές στην επίθεση. Ωστόσο, ξεχωρίζουν ο Βεζένκοφ κι ο Σλούκας. Ο Βεζένκοφ σκοράρει από παντού, ενώ ο Σλούκας είναι αυτός που βοηθά τον προπονητή του να διασπάσει εύκολα την αντίπαλη άμυνα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024