Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ 0-0: Πήραν τον βαθμό και προκρίθηκαν στους «16» οι Βέλγοι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ 0-0: Πήραν τον βαθμό και προκρίθηκαν στους «16» οι Βέλγοι

Η Μπριζ δεν έχασε ούτε τώρα στους ομίλους του Champions League και με την ισοπαλία απέναντι στην Ατλέτικο με 0-0, «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Μπριζ άντεξε στο «σφυροκόπημα» της Ατλέτικο Μαδρίτης, αγωνίστηκε για πάνω από δέκα λεπτά με παίκτη λιγότερο, όμως εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία και με τον έναν βαθμό που πήρε, προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Champions League και έβαλαν την ομάδα του Σιμεόνε σε μπελάδες.

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έκαναν πρώτοι αισθητή την παρουσία τους με δύο φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Όμπλακ να μην ανησυχεί ιδιαίτερα. Από εκείνο το σημείο η Ατλέτικο πήρε εντελώς τα ηνία του παιχνιδιού κι έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ.

Στο 20ο λεπτό ο Κορέα σούταρε μετά από ωραία συνεργασία με τον Κόκε και είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ο Σαούλ, μόλις τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να βρει δίχτυα, το γκολ του ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, μετά από υπόδειξη του VAR όμως ο διαιτητής πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Το δεύτερο μέρος είχε το ίδιο… σενάριο με την Ατλέτικο να έχει την πρωτοβουλία. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη, ο Γκριεζμάν επιχείρησε να κρεμάσει τον Μινιολέ, με τον Βέλγο να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι πίεζαν σε όλο το ημίχρονο, χωρίς να καταφέρνουν να βρουν το γκολ που έψαχναν. Στο 82′ οι Βέλγοι έμειναν με δέκα οαίκτες μετά την αποβολή του Σόουα, για μια απερίσκεπτη ενέργεια.

Ο επιθετικός της Μπριζ, ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, κλώτσησε την μπάλα μετά από το σφύριγμα του διαιτητή, με τον Μάκελι να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη και να τον αποβάλλει. Τέλος, οι Ισπανοί έχασαν ακόμη μία τεράστια ευκαιρία στο 88ο λεπτό, με τον Μινιολέ να λέει «όχι» στο δυνατό σουτ του Μοράτα στο 88′ και να κρατάει το 0-0.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Χιμένεθ, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Κοντογκμπιά, Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ, Κορέα, Γκριεζμάν.

Μπριζ (Καρλ Χέφκενς): Μινιολέ, Οντόι, Μέχελε, Σίλα, Όλσεν, Νίλσεν, Ονιεντικά, Φανάκεν, Μπουτσάναν, Σοβά, Τζουντγκλά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024