Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Love Island: Αποχώρησε μετά από τσακωμό ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες

Love Island: Αποχώρησε μετά από τσακωμό ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες

Τι συνέβη;

Λίγες εβδομάδες βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ το Love Island ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό. Όχι τόσο μέσα από το περιεχόμενό του, αλλά μέσα από τις ατάκες των παικτών που αποτελούν πολλές φορές πηγή για σχόλια στα social media.

Νέοι παίκτες έχουν μπει, ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί και έχουν χωρίσει, ωστόσο όπως σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε και μία ηχηρή οικειοθελής αποχώρηση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς και ορισμένων συμπαικτριών του.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Love Island

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα! Σύμφωνα με το tv-24.gr, το οποίο επικαλείται πηγές που βρίσκονται κοντά στον διαγωνιζόμενο, μετά από έναν μεγάλο καυγά που είχε, πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά τη συμμετοχή του στο Love Island, κάτι που θα παρακολουθήσουμε μέσα στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι.

Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα πραγματοποιούνται περίπου όπως και στο Survivor, οπότε δεν είμαστε μακριά από τις εξελίξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος Κόρκας είχε δημιουργήσει ορισμένες εντάσεις, οπότε επέλεξε να αποχωρήσει για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024