Βιασμός 14χρονης από τον πατέρα της: «Πίνω για να ξεχνάω τι μου κάνει» είπε στους γιατρούς
Το παιδί μόλις συνήλθε είπε στους γιατρούς ότι έπινε για να ξεχάσει «αυτά που της έκανε» ο πατέρας της, εδώ και τρία χρόνια, και ειδικότερα ότι ασελγούσε σε βάρος της.
Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού μιας 14χρονης σήμερα κοπέλας από τον 40χρονο πατέρα της με την φρίκη για την ανήλικη να ξεκινά από τότε που ήταν 11 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, την περασμένη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, καθηγητές του σχολείου της 14χρονης, στην περιοχή των Πατησίων, διαπίστωσαν ότι το κορίτσι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου μόλις συνήλθε είπε στους γιατρούς ότι έπινε για να ξεχάσει «αυτά που της έκανε» ο πατέρας της, εδώ και τρία χρόνια, και ειδικότερα ότι ασελγούσε σε βάρος της.
Οι γιατροί του Παίδων ενημέρωσαν την αστυνομία και συνελήφθη ο 40χρονος Αιγύπτιος το βράδυ της ίδιας ημέρας. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή.
Το κορίτσι, το οποίο έχει αδέλφια, πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται τα αντιλαϊκά έργα του και ζητάει από την ΕΕ να αξιοποιήσει τα λόμπι της διαφθοράς
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα
- ΑΙ: Βλέπουμε για πρώτη φορά το μυθικό «χαμένο» γκολ του Πελέ – Μια αναπαράσταση που όμοια της δεν έχει υπάρξει
- «Είμαι πολυέξοδη» – Αποθέωση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ταορμίνα για τους Dolce & Gabbana και η επόμενη Μπελούτσι
- Κυψέλη: Αναφορές ότι βρέθηκε βαλίτσα με διαμελισμένο πτώμα επί της Ευελπίδων
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442