Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ανοίγουν οι λογαριασμοί του 53χρονου και της οικογένειας της 12χρονης

Σεπόλια: Ανοίγουν οι λογαριασμοί του 53χρονου και της οικογένειας της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας εις βάρος της ανήλικης από τα Σεπόλια.

Στο στόχαστρο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος βρίσκονται τόσο οι λογαριασμοί που διατηρεί ο 53χρονος, που προφυλακίστηκε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, όσο και οι λογαριασμοί που διατηρεί η μητέρα και η οικογένεια του παιδιού.

Την παραγγελία έδωσε ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης. Σε περίπτωση που από τον έλεγχο προκύψουν ποσά τα οποία δεν δικαιολογούνται, οι κατηγορούμενοι ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης: Η χυδαία απολογία των παιδοβιαστών – Τι ομολόγησαν και τι αρνήθηκαν στην ανακρίτρια

Τα εμβάσματα στο λογαριασμό της μητέρας από τον 53χρονο

Ένας από τους βασικούς λόγους, που οδήγησαν την αρμόδια ανακρίτρια στην απόφαση να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης, με βασική κατηγορία τη διακεκριμένη μαστροπεία, ήταν το γεγονός ότι οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν πως υπήρχαν τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον κατηγορούμενο.

Αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς και γι’ αυτό καλούνται να το διερευνήσουν είναι ότι τα ποσά αυτά, που φέρεται να λάμβανε ως εμβάσματα η μητέρα, συμπίπτουν με τα ποσά που φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν οι «πελάτες» – βιαστές της.

Η μητέρα κατηγορείται για μαστροπεία από κοινού

Όπως μετέδωσε η δικαστική ρεπόρτερ του MEGA, Άννα Κανδύλη, το βασικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η μητέρα είναι η διακεκριμένη μαστροπεία από κοινού σε βαθμό κακουργήματος, ενώ υπάρχουν και άλλες κατηγορίες.

Αναλυτικότερα, εναντίον της μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία και η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες, σε περίπτωση που έχει στα χέρια της στοιχεία που να οδηγούν στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Η δικαστική λειτουργός, η οποία χειρίζεται την υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μητέρα σχετίζεται με την σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024