
Ελίνα Κέφη: «Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου – Τον βλέπω στον ύπνο μου»
Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο 24 χρόνια μετά τον θάνατo του Γιώργου Λουκανίδη εξομολογείται
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ελίνα Κέφη στην «Ελένη».
Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την πορεία της στο μόντελινγκ τη δεκαετία του ‘90, το φίλο της Γιώργο Λουκανίδη, το νέο της σύντροφο αλλά και το πως διαχειρίστηκε η ιδιά την περίοδο της εμμηνόπαυσης .
Σχετικά με το παρελθόν σχολίασε: «Χαίρομαι που δούλεψα τη δεκαετία του ‘90 γιατί ήταν ωραία χρονιά. Πολλές φορές ανατρέχω σε παλιές φωτογραφίες».
«Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου. Έρχεται στον ύπνο μου στις δύσκολες στιγμές μου και είναι σαν να με συμβουλεύει», εξομολογήθηκε για τον γυμναστή 24 χρόνια μετά τον θάνατό του.
Για την εποχή του «Πρωινού Καφέ» ανέφερε: «Στον πρωινό καφέ, δείχναμε νυφικά και είχαμε μπει μέσα στη θάλασσα. Το νυφικό είχε βαρύνει πολύ και ταυτόχρονα με τσίμπησε τσούχτρα».
Αναφορικά με την εμμηνόπαυση σημείωσε: «Ένιωσα περίεργα συναισθηματικά όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση. Συνειδητοποίησα τοι συνέβαινε αυτό γιατί οι γύρω μου το προκαλούσαν. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν τοι είναι στην εμμηνόπαυση γιατί διπλά σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας. Δεν είναι όμως έτσι».
«Μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς έναν άλλο άνθρωπο ή να προχωρήσεις τη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο. Είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση που με κάνει να νιώθω όπως πρέπει να νιώθει μια γυναικά», κατέληξε μιλώντας για τα προσωπικά της.
Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω
- Ο πρόεδρος Αούν προχώρησε σε διάγγελμα με αιχμές εναντίον του Ιράν και της Χεζμπολάχ
- «Έγδυσαν» πανάκριβη Porsche στο Λος Άντζελες – Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης
- LIVE: Ίντερ – Κάλιαρι
- Τιτανικός: Αυτό είναι το αντικείμενο από το θρυλικό ναυάγιο που βγαίνει στο σφυρί για 500.000 ευρώ
- Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες Χούθι μαζεύτηκαν στη Σαναά διαδηλώνοντας υπέρ της Χεζμπολάχ
- Μαυροπάνος: Ομάδες της Premier League και της Bundesliga θέλουν τον Έλληνα διεθνή – Στη λίστα της Ντόρτμουντ




