Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα συμβεί στην Premier League αν ο Εμπαπέ πάει στη Λίβερπουλ

Τι θα συμβεί στην Premier League αν ο Εμπαπέ πάει στη Λίβερπουλ

Η Marca έριξε τη «βόμβα» και στο Παρίσι σκέφτονται ήδη τη ζωή χωρίς τον Εμπαπέ. Ο Γάλλος ωστόσο μπορεί να αποχωρήσει μόνο για λογαριασμό της Λίβερπουλ η οποία κάνει εδώ και καιρό όνειρα με τον Γάλλο στο δυναμικό της…

Μόλις 4,5 μήνες κράτησε η ηρεμία στο Παρίσι. Παρότι ο Κίλιαν Εμπαπέ «σφράγισε» την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μόλις τον περασμένο Μάιο, ο Γάλλος σούπερ σταρ κατάφερε να βάλει και πάλι «φωτιά» στην Πόλη του Φωτός και στον ευρωπαϊκό πλανήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Marca, ο Κίλιαν Εμπαπέ ζήτησε επίσημα από την Παρί να αποχωρήσει. Και μάλιστα όχι το επόμενο καλοκαίρι αλλά σύντομα, δηλαδή τον ερχόμενο Γενάρη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την Ισπανία: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Εμπαπέ, δεν τον δίνει στη Ρεάλ η Παρί! (pic)

Μια εξέλιξη την οποία δεν περίμενε κανένας στη διοίκηση της Παρί, όταν ο Γάλλο σούπερ σταρ έβαζε την πένα σε νέο συμβόλαιο. Ωστόσο όπως αποκαλύπτουν οι Γάλλοι που επιβεβαιώνουν και τους Ισπανούς, ο Εμπαπέ νιώθει προδομένος από τους ανθρώπους του συλλόγου. Και κυρίως από τον Γκαλτιέ.

Ο λόγος έχει να κάνει κυρίως με τη θέση στην οποία ο Γάλλος κόουτς τοποθετεί τον Εμπαπέ. Ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν θέλει να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όπως γίνεται συνήθως φέτος.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ο Εμπαπέ επιθυμεί να παίζει στα «φτερά» ώστε να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο στην επίθεση και να μην εξαρτάται από άλλους. Εξάλλου ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν δίστασε να ρίξει τη… σπόντα του, αναφέροντας ότι απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο όταν παίζει με τη Γαλλία.

Έτσι πριν καν καλά καλά ξεκινήσει η εποχή Εμπαπέ… part 2, ο Γάλλος ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Όχι ωστόσο για τη Μαδρίτη που πολύ θα ήθελε ο ίδιος, καθώς όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, η διοίκηση της Παρί έχει ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν στη Ρεάλ.

Οι άνθρωποι της Παρί δεν έχουν κανένα θέμα να αποχωρήσει ο Εμπαπέ, εφόσον βρεθεί κάποιος που θα καλύψει τα οικονομικά «θέλω» του συλλόγου. Ωστόσο δεν πρόκειται να τον αφήσουν να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα για λογαριασμό της Ρεάλ, μετά τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο συλλόγους τους περασμένους μήνες.

Εδώ είναι που μπαίνει και η Λίβερπουλ στο… κόλπο. Σε ένα από τα πολλά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, γίνεται λόγος ότι η Παρί θα αφήσει τον Εμπαπέ να αποχωρήσει μόνο για τη Λίβερπουλ.

Το παζλ συνδέεται. Η Λίβερπουλ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Εμπαπέ και μάλιστα πολλές φορές. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μιλήσει στο παρελθόν και δημοσίως για την περίπτωση του Εμπαπέ, χωρίς να αποκλείει τη «βόμβα».

Ο ίδιος ο Γάλλος φέρεται να έχει αναφέρει στον στενό του κύκλο ότι θα του άρεσε πολύ να αγωνιστεί στην Premier League κάποια στιγμή στην καριέρα του. Προς το παρόν στο «Άνφιλντ» δεν έχουν μιλήσει. Και δύσκολα αναμένεται να το κάνουν δηλαδή, καθώς μια ιστορία του συγκεκριμένου βεληνεκούς θα ξεσηκώσει το Νησί και όλη την Ευρώπη γενικότερα.

Ο Εμπαπέ θα ήταν σίγουρα ότι καλύτερο θα μπορούσε να αποκτήσει η Λίβερπουλ για να καλύψει και το κενό που άφησε ο Σαντιό Μανέ. Ο Γάλλος θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τρομακτική επιθετική γραμμή, δίπλα στους Σαλάχ, Ζότα, Φιρμίνο και Ντίας.

Μια επιθετική γραμμή την οποία πιθανόν δεν θα μπορούσε να σταματήσει καμία αντίπαλη άμυνα. Μπορεί η υπόθεση να είναι ακόμα «νωπή» ωστόσο στο Μέρσεϊσαϊντ έχουν κάθε λόγο να κάνουν όνειρα. Και όσο η Παρί με τον Εμπαπέ δεν βρίσκουν λύσεις στα θέματα τους, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει ο Εμπαπέ κάτοικος «Άνφιλντ» και να παίξει υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ…

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024