Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπερνάρ: «Αν δουλέψουμε σκληρά θα μείνουμε στην κορυφή»

Μπερνάρ: «Αν δουλέψουμε σκληρά θα μείνουμε στην κορυφή»

Για τη δύσκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολη αλλά και για τη στήριξη του κόσμου μίλησε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, μίλησε για τη δύσκολη της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης λέγοντας πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια κάθε ευκαιρία μπορεί να φανεί πολύτιμη.

Επιπλέον μίλησε για τη στήριξη που παίρνουν οι παίκτες από τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι σαν να παίζει μαζί τους και ότι τους δίνει μεγάλη ενέργεια.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξης που έδωσε στη «Live Sport»:

Για τη νίκη επί του Αστέρα: «Ήταν όντως το πιο δύσκολο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο κόντρα στον Αστέρα. Ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα, κάθε ματς θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο, επειδή είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αντίπαλος θα θέλει να μας νικήσει. Όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωτοπόρο.

Δεν έχει σημασία αν θα παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Οι αντίπαλοι θα προσπαθούν να σπάσουν το αήττητό μας. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ίσως μία ευκαιρία να αποδειχτεί αρκετή. Για εμάς, αυτή η περίσταση προέκυψε από το πέναλτι και το αξιοποιήσαμε. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε».

Για τη στήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού: «Παίζουν μαζί μας. Στην κυριολεξία. Συμμετέχουν στον ρυθμό που προσπαθούμε να δώσουμε στο ματς και δείχνουν υπομονή όταν δεν έχουμε πετύχει τον σκοπό μας. Μας δίνουν πάρα πολλή ενέργεια. Βλέπουν ότι σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε και καταβάλλουμε προσπάθεια για να τους προσφέρουμε χαρές. Εμείς παίζουμε για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο και όσοι μας βλέπουν το ξέρουν. Θέλουμε να φεύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο. Όταν τους κάνουμε χαρούμενους, είμαστε χαρούμενοι κι εμείς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι, να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά και θα μείνουμε στην κορυφή».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024