Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι μήνυμα έστειλε ο Βεζένκοφ στον Σπανούλη

Τι μήνυμα έστειλε ο Βεζένκοφ στον Σπανούλη

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό, ενώ έστειλε και ένα ειδικό μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να μιλά για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και για τους στόχους της σεζόν.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο θα βρει απέναντί του ως προπονητή του Περιστερίου για τη 2η αγωνιστική της Basket League, στέλνοντάς του μήνυμα πως τον αγαπάει, τον εκτιμάει, όμως δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει κατά τη διάρκεια του ματς.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Δεν θα πω ότι ήταν δύσκολο καλοκαίρι. Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις πως αυτά είναι τα όμορφα διλήμματα της ζωής, αλλού είναι οι δυσκολίες. Ήταν κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν, κάποιες συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν. Τέλος καλό, όλα καλά. Αποφάσισα πως εδώ είναι το καλύτερο για το μέλλον μου, εδώ πιστεύω ότι θα εξελιχθώ και θέλω να μείνω, οπότε νομίζω πως στο τέλος όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε πάρα πολλούς μήνες που μπορούν να γίνουν τα πάντα. Δεν μου αρέσει να βλέπω τόσο μακριά. Μου αρέσει να ζω την στιγμή. Αν κάποιος μου έλεγε πέρσι τέτοια εποχή πως όλη η σεζόν θα εξελιχθεί έτσι, όσο αισιοδοξος και να είμαι, μπορεί να μην τον πίστευα ούτε εγώ! Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δουλέψουμε πολύ».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κολλήσουμε το παζλ, να ταιριάξουν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς σε σχήματα που θα προτιμήσει ο προπονητής. Με τη δύναμη του κόσμου πέρσι χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι στην κανονική διάρκεια και ένα στα playoffs. Ξέρουμε πως η Euroleague είναι πολύ ανταγωνιστική, όλοι μας περιμένουν. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και διψασμένοι. Η επιτυχία που κάναμε πέρσι να μην μας ρίξει, να θέλουμε κι άλλο κι άλλο κι άλλο! Ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε και αυτή τη σεζόν».

Για τη σύγκριση του περσινού ρόστερ με το φετινό: «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω παίκτες, είναι άδικο. Κάθε παίκτης έχει την προσωπικότητά του, τον χαρακτήρα του, το ταλέντο του. Σίγουρα ο Κάνααν είναι έμπειρος και ταλαντούχος. Δεν χρειάζεται να τους συγκρίνουμε, δεν χρειάζεται να μπει στα παπούτσια του. Πρέπει να καλύψουμε το κάθε κενό μαζί. Γι’ αυτό λεγόμαστε ομάδα. Και να δούμε πως θα εκμεταλλευτούμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Έχουμε τον κορμό, έχουμε τις προοπτικές, υπάρχει μεγάλη προσδοκία από τον κόσμο. Έχουμε σταθερές και καλές βάσεις και τα νέα παιδιά είναι πολύ έμπειρα. Οι βάσεις μας είναι πολύ καλές».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το double στην Ελλάδα: «Ο ρόλος του φαβορί είναι μόνο στα χαρτιά. Βλέπουμε ότι κάθε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βλέπουμε τι μπορεί να γίνει σε κάθε παιχνίδι, περιμένουμε τον Παναθηναϊκό καλύτερο από αυτό που έδειξε στο Super Cup. Σίγουρα τα παιχνίδια θα είναι πολύ ενδιαφέρονται. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Καλό είναι το πλεονέκτημα έδρας, καλό είναι να είσαι μπροστά και να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά το πιο σημαντικό είναι να χτίζουμε μέσα από τις νίκες και τα δύσκολα που θα έλθουν».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Έδειξε από τα πρώτα δείγματα γραφής το πόσο μπάσκετ ξέρει. Το πόσο αφοσιωμένος είναι στο παιχνίδι, το πόσο αγάπη έχει γι’ αυτό που κάνει. Και το πόσο θέλει να πετύχει σε οτιδήποτε κάνει. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Βασίλη. Το πόσο θα πετύχει. Παίρνει το μάξιμουμ πάντα από τους παίκτες του. Αλλά Βασίλη μου, σ’αγαπάω, σε εκτιμάω, είσαι φίλος μου αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις και δεν θα έχεις κάποια τύχη απέναντί μας, δυστυχώς»

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024