Αυτή είναι η Δήμαρχος που παίζει σε ταινίες πορνό στην Ελλάδα
Τι έχει συμβεί;
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την υπόθεση της υποψήφιας δημάρχου, η οποία εμφανίζεται σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου στην ελληνική πλατφόρμα ερωτικών ταινιών με όνομα Sugar Babes.
Ωστόσο, δεν είχε κυκλοφορήσει τίποτα περισσότερα για το εν λόγω περιστατικό. Όλα αυτά μέχρι σήμερα…
- Διαβάστε επίσης: Η καυτή εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού χωρίς εσώρουχο στις κάμερες – Τα έχασαν όλοι
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportdog.gr, πρόκειται για την Ντιάνα Γκαμπρόβσκα, η οποία ήταν υποψήφια δήμαρχος στην πόληMomin Prohod, όμως πριν τις εκλογές διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες της και όλα τινάχτηκαν στον αέρα.
Η ίδια πάντως δεν απογοητεύτηκε και με τη σύμφωνη γνώμη του άνδρα της αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις ταινίες πορνό, ενώ πρόσφατα έγραψε και βιβλίο για τις… περιπέτειες της με την πολιτική και τις «ροζ ταινίες».
Δείτε φωτογραφίες της:
- Τυπική διαδικασία για τη Μάντσεστερ Σίτι (2-0), προκρίθηκε τους «16» του FA Cup
- «15 χρόνια συγκάλυψης»: ‘Ενοχη σιωπή του Παλατιού για Άντριου-Έπσταϊν καταγγέλλουν οι Times
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Γκάιντες και νταούλια ξεσήκωσαν το Παγκράτι – «Είναι Απόκριες, παίζουμε μουσική, χορεύουμε και τραγουδάμε»
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
