Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Σοκ από την δράση του 53χρονου στα Σεπόλια - Τι κατήγγειλε η μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Σοκ από την δράση του 53χρονου στα Σεπόλια – Τι κατήγγειλε η μητέρα της 12χρονης

Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους βιαστές του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο στα Σεπόλια ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί έναντι αμοιβής.

Οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα social media του παιδιού προκαλούν αποτροπιασμό με τους αστυνομικούς να  είναι πεπεισμένοι ότι ο φερόμενος ως βιαστής διαχειριζόταν το προφίλ της στα social media, καθώς ο ίδιος απαιτούσε συνεχώς από τη 12χρονη να φωτογραφίζεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους και να τραβά βίντεο για να τα ανεβάζει εκείνος στο διαδίκτυο και να «ψαρεύει» πελάτες.

Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους βιαστές του και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να τη βιάσουν.

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να αποκαλυφθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα.

Σύμφωνα με το MEGA, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει περάσει σε επόμενη φάση, με τις αρχές να βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη πέντε παιδεραστών που είχαν βιάσει το 12χρονο παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμαστε πριν από ένα μεγάλο κύμα συλλήψεων με τις αρχές να έχουν εστιάσει σε 4-5 άτομα.

Από την επεξεργασία που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου συλληφθέντος και του 12χρονου παιδιού έχουν εντοπιστεί κάποια ίχνη αυτών των πέντε ανδρών, στην ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται πολύ κοντά η ΕΛ.ΑΣ.

Επόμενο βήμα θα είναι η σύλληψή τους και ο σχηματισμός δικογραφίας.

Σοκ από την καταγγελία της μητέρας της 12χρονης

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της 12χρονης η οποία προσπαθεί να συνέλθει μετά τις αποκαλύψεις για όλα όσα πέρασε το παιδί της στα χέρια του 53χρονου, προχώρησε σε μία καταγγελία που έχει να κάνει με την σύζυγο του 53ζρονου.

Όπως ανέφερε η ίδια, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή- αντί να τον καταγγείλει η ίδια- προσπάθησε να την πείσει  να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα…

«Το ίδιο βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να το καταγγείλω και με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί πήγε στους ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της και της έστειλα μήνυμα και της λέω: «Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον και με πήρε και της είπα…

» Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; «Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε «σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ότι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά». Της λέω «είσαι σοβαρή;» Η ίδια έπρεπε να είχε πάει να το καταγγείλει. Όχι να μου λέει αυτά τα πράγματα» ισχυρίστηκε.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε, επίσης, (Alpha) για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε το κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024