Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρωταθλητής μπαίνει στη μάχη για το repeat

Ο πρωταθλητής μπαίνει στη μάχη για το repeat

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της Basket League, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πάτρας εκτός έδρας

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι η ομάδα που κλείνει την αυλαία της πρεμιέρας της Basket League, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν απόψε στα Περιβόλια τον Απόλλωνα Πάτρας (19:15).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την υπεράσπιση του τίτλου, με τον έλληνα τεχνικό να έχει ζητήσει προσοχή για να μην την πατήσουν και οι Ερυθρόλευκοι, όπως ο Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τις επίσημες υποχρεώσεις τους, ενώ από την άλλη η ομάδα του Βετούλα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει ήδη το Σούπερ Καπ, ενώ έχει περάσει και από το Παλάου Μπλαουγκράνα επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 80-70 στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ τη θέση του στη 12άδα θα πάρει ο Ιωσήφ Κολοβέρος. Από εκεί και πέρα, πιθανότατα θα μείνει ξανά εκτός ο Ταρίκ Μπλακ, λόγω του περιορισμού των ξένων.

Από την άλλη, ο Απόλλων έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, με τον Νίκο Βετούλα να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά του Γιώργου Μπόγρη και του Ράιαν Τέιλορ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024