Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται… εξελίξεις με Γουόκαπ στον Ολυμπιακό

Έρχονται… εξελίξεις με Γουόκαπ στον Ολυμπιακό

Ο Τόμας Γουόκαπ και ο Ολυμπιακός είναι ικανοποιημένοι, το συμβόλαιο του Αμερικανού λήγει το καλοκαίρι του 2024, όμως είναι αρκετά πιθανό καθίσουν στο τραπέζι για ανανέωση…

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε μια σπουδαία προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ για τρία χρόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο διακαής πόθος του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ και στις 11 Ιουνίου 2021 επισημοποιήθηκε η συμφωνία.

Έναν χρόνο μετά ο Έλληνας τεχνικός είναι απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του, όπως και ο ίδιος ο Γουόκαπ, αφού αποτελεί σημαντικό «γρανάζι» της εξαιρετικής περσινής σεζόν των νταμπλούχων Ελλάδος, ενώ φέτος φαίνεται πως νιώθει ακόμη πιο άνετα.

Παράλληλα, ο ρόλος του είναι ακόμη πιο μεγάλος, περνάει καλά στην Ελλάδα, είναι ένας χαρακτήρας που έχει «κουμπώσει» στα αποδυτήρια και είναι μέλος του βασικού κορμού της ομάδας.

Η ικανοποίηση των δυο πλευρών είναι κοινή και η αλήθεια είναι ότι αν και ο Γουόκαπ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (ο Ολυμπιακός έχει οψιόν να τον αφήσει ελεύθερο το καλοκαίρι του 2023 αν το επιθυμεί) υπάρχει κοινή σκέψη για ανανέωση.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός και οι Αγγελόπουλοι έχουν αλλάξει την τακτική τους εδώ και ένα διάστημα σχετικά με τα νέα συμβόλαια (Φαλ και ΜακΚίσικ) και για αυτό τον λόγο υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να γίνει το ίδιο και με τον Γουόκαπ. Ο Γάλλος σέντερ είναι ο τελευταίος -χρονικά – που ανανέωσε μεσούσης της σεζόν πέρσι μέχρι και το 2025 και ο Μπαρτζώκας θέλει να δει να γίνεται το ίδιο και με τον Αμερικανό.

Με λίγα λόγια δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα η διοίκηση του Ολυμπιακού να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γουόκαπ για νέο συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως δεν υπάρχει και ιδιαίτερη βιασύνη, ειδικά από τη στιγμή που ο Αμερικανός είναι «δεμένος» μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα συζητήσει μαζί του για να επεκτείνει το deal και να το κάνει και με καλύτερους όρους και για τον ίδιο τον παίκτη, αφού όλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024