Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είχε φωτογραφηθεί με πολλούς ηθοποιούς - Τι είπαν για τον 53χρονο

Είχε φωτογραφηθεί με πολλούς ηθοποιούς – Τι είπαν για τον 53χρονο

Ο 53χρονος είχε ανεβάσει στα social media του αρκετές φωτογραφίες με διάσημους ηθοποιούς. 

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, κι ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού για να βιάσει το ανήλικο κορίτσι.

Οι δύο άνδρες πέρασαν αμίλητοι μπροστά από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία, στους οποίους οι αστυνομικοί είχαν πει να απομακρυνθούν για να μπορέσουν να περάσουν οι δύο κατηγορούμενοι.

Ο 53χρονος ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας κι όλοι όσοι τον γνώριζαν δηλώνουν έκπληκτοι από όσα αποκαλύφθηκαν.

Πήγαινε συχνά στην εκκλησία κι έψελνε, βοηθούσε στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων κι έδινε χρήματα σε κατοίκους της γειτονιάς που είχαν ανάγκη. Οι γείτονες, μάλιστα, δήλωσαν πως πολλές φορές τους έδινε αναψυκτικά ή προϊόντα από το μαγαζί του χωρίς να τους παίρνει χρήματα.

Την ίδια ώρα όμως, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 53χρονος διατηρούσε ένα ψεύτικο προφίλ στα social media από το οποίο αναζητούσε πιθανούς πελάτες που θα βίαζαν το 12χρονο κορίτσι, κλείνοντάς τους ραντεβού ακόμα και με 100 ευρώ.

Ο 53χρονος είχε ανεβάσει στα social media του αρκετές φωτογραφίες με διάσημους ηθοποιούς, δείχνοντας έτσι ότι είχε σπουδαία κοινωνική ζωή και γνωριμίες παντού.

Σε πολλές από αυτές ποζάρει πλάι στην Άννα Φόνσου, καθώς, όπως είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βοηθούσε πολύ στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Ο κατηγορούμενος ήταν χορηγός στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και πήγαινε συχνά σε εκδηλώσεις που γίνονταν εκεί. Πολλές φορές πρόσφερε προϊόντα, όπως αναψυκτικά, τσουρέκια και άλλα που πουλούσε στο κατάστημά του.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ήταν μια ακόμα ηθοποιός που γνώρισε τον 53χρονο σε μια παράσταση της Άννας Φόνσου και έβγαλαν μαζί φωτογραφία.

«Μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία κι αυτό ήταν όλο. Μετά μου έστειλε ένα αίτημα φιλίας και το αποδέχθηκαν γιατί είχα μάθει από την Άννα Φόνσου ότι βοηθούσε πολύ στο Σπίτι του Ηθοποιού», είπε η κ. Ρουγγέρη.

Από τα σύννεφα έπεσε και ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας που κατά καιρούς έκανε παρέα με τον 53χρονο και δεχόταν προσκλήσεις από τον ίδιο για φαγητό.

«Βοηθούσε πολύ κόσμο και είχε κάνει πολλούς ανθρώπους να τον πιστέψουν. Αλλά εδώ μιλάμε για τραγικότητα και πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Κανένας μας δεν μπορούσε να συλλάβει ότι υπήρχε αυτή η διπλοπροσωπία. Έδωσα την ευκαιρία σε αυτόν τον άνθρωπο να χρησιμοποιήσει το πρόσωπό μου, την παρέα μου και να είναι ένα άτομο φρικτό;», είπε ο ηθοποιός που δεν έκρυψε ότι σοκαρίστηκε από τις αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου.

Με παρέμβαση του ηθοποιού, μάλιστα, είχε αναλάβει και κυλικείο σε γνωστό θέατρο της Αθήνας, όπου πρωταγωνιστούσε ο κ. Πρέκας και τον περιέγραψε ως έναν ευγενικό άνθρωπο, καλοσυνάτο που βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη.

Μάλιστα πριν από 15 μέρες έμαθε από το Σπίτι του Ηθοποιού ότι ο 53χρονος είχε μπλεξίματα με την αστυνομία. Ο ίδιος τηλεφώνησε στη σύζυγό του για να ρωτήσει αν ήταν όλα καλά κι εκείνη έδειχνε να μη γνώριζε τίποτα.

«Με πείραξε πολύ. Είπα μέσα μου πώς τόλμησε να εκμεταλλευτεί την παρουσία μου και την παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων. Μας έβαζε μπροστά για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Εύχομαι να είναι ένα ψέμα, αν όμως αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια ζητώ από τη δικαιοσύνη τη χειρότερη τιμωρία του», είπε ο Κ. Πρέκας.

Ανάμεσα στα δημόσια πρόσωπα με τα οποία είχε φωτογραφηθεί ο 53χρονος είναι και ο Χάρης Ρώμας.

«Τον ξέραμε ως θαυμαστή και ως άνθρωπο που κυκλοφορεί σε προεκλογικές συγκεντρώσεις» είπε ο Χάρης Ρώμας για τον 53χρονο τονίζοντας ότι φωτογραφήθηκε μαζί του, όπως ακριβώς κάνει με όλους τους θαυμαστές του.

Όπως είπε, οι άνθρωποι με διπλό πρόσωπο προσπαθούν να κρύψουν επιμελώς τη «σκοτεινή τους προσωπικότητά τους» με όποιο τρόπο μπορούν. Ο συγκεκριμένος χρησιμοποίησε την Εκκλησία και την πολιτική.

«Είναι αηδιαστικό. Αισθάνεσαι πολύ ευάλωτος όταν ανακαλύπτεις, ότι τέτοιου είδους τέρατα έρχονται και κρύβονται πίσω από την πλάτη σου» είπε συγκλονισμένος ο Χάρης Ρώμας.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024