Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GLE 53: Παράδοση και εξέλιξη

Mercedes-AMG GLE 53: Παράδοση και εξέλιξη

H GLE παίρνει θέση στα πεδία δοκιμών προετοιμάζοντας την ανανεωμένη εκδοχή της η οποία αναμένεται το 2023

Φωτογραφίες: Automedia

Με την GLC να έχει ήδη υποδεχτεί τη νέα γενιά της και την GLS να έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης, η GLE δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη από την ραγδαία ανανέωση των SUV της Mercedes-Benz, παρουσιάζοντας τα διαπιστευτήριά της στα πεδία δοκιμών σε μία από τις ισχυρότερες AMG εκδόσεις της.

Η μέχρι σήμερα γνωστή GLE πρωτοπαρουσιάστηκε το 2019 κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε την ανανεωμένη εκδοχή της το 2023 με μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων που θα τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τον ολοένα αυξανόμενο και εντεινόμενο ανταγωνισμό.

Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, μια προσεκτική παρατήρηση στο μπροστινό τμήμα αποκαλύπτει το ίδιο μοτίβο στην κατώτερη γρίλια που έχουν υιοθετήσει οι ανανεωμένες A-Class και C-Class. Aνασχεδιασμένα είναι επίσης και τα φωτιστικά σώματα καθώς και η γρίλια.

Στο πίσω τμήμα οι αλλαγές είναι πιο περιορισμένες καθώς, τουλάχιστον προς το παρόν,  διακρίνονται μόνο τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Αντιστοίχως θα ισχύσει και για το εσωτερικό όπου η GLE θα ακολουθήσει το παράδειγμα της προσφάτως ανανεωμένης E-Class, υιοθετώντας στοχευμένες βελτιώσεις σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά και την τελευταία εκδοχή του infotainment, ΜΒUX, η οποία κρίνοντας από τις τελευταίες εξελίξεις στην Mercedes-Benz, θα επωφεληθεί από βελτιωμένες λειτουργίες και νέες εφαρμογές.

Στοχευμένες προδιαγράφονται οι αλλαγές και στους κινητήρες με τις αλλαγές να εστιάζουν στην ενίσχυση της ισχύος αλλά και της αποδοτικότητας. Οι μεγαλύτερες μεταβολές αναμένεται να προκύψουν από την plug-in υβριδική τεχνολογία καθώς, κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι αντίστοιχες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου να επωφεληθούν από μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ βελτιώνοντας τόσο τις περιβαλλοντικές όσο και τις απόλυτες επιδόσεις τους.

Σε ό,τι αφορά τις AMG εκδόσεις, σε αντίθεση με την νέα C-Class αναμένεται να εμμείνουν στους κινητήρες εσωτερικής καύσης χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το στοιχείο της έκπληξης.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024