Ο Λεβαδειακός αν και βρισκόταν για 93′ πίσω στο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ, τελικά με το πανέμορφο τέρμα του Μπελμόντ κατάφερε να πάρει ένα «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, «σοκάροντας» την ομάδα του Λουτσέσκου η οποία έχασε σημαντικό… έδαφος.

Στις δηλώσεις του μετά το τελικό σφύριγμα ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιασμίνκο Βέλιτς, τόνισε πως παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν άδικο, οι παίκτες του άξιζαν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία: Πέρασε δεύτερος ο Ολυμπιακός (pic)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με το πέναλτι, που δεν ήταν τελικά, ή με την ευκαιρία στην τελευταία φάση.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν είχαμε διαφορά στις φάσεις Είναι σημαντικός για τη ψυχολογία μας ο πόντος εναντίον μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Θα ήταν πιο σημαντικός αν είχαμε κερδίσει.

Είμαι στεναχωρημένος, γιατί οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικο. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, προσπαθούμε όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».