Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην τελική ευθεία του Ζίγιες στη Μίλαν

Στην τελική ευθεία του Ζίγιες στη Μίλαν

Όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Μίλαν και Τσέλσι για τη μετακίνηση του Χακίμ Ζίγιες στην ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο

Όλο το καλοκαίρι ακουγόταν πως ο Χακίμ Ζίγιες θα πάει στη Μίλαν. Η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, αλλά ο Μαροκινός επιθετικός τελικά παρέμεινε στην Τσέλσι.

Ωστόσο, η μετακίνηση όπως όλα δείχνουν θα γίνει! Στις τάξεις των «ροσονέρι» εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και ότι ο Ζίγιες θα αποκτηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο για 1,5 χρόνο δανεικός από τους Λονδρέζους, με οψιόν αγοράς ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2024!

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς 0-2: Υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Σέρβου ο Στέφανος

Ο Μαροκινός φορ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκρέιαμ Πότερ για την αρχική ενδεκάδα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μιλάνου, Πάολο Μαλντίνι, έχει δώσει τα χέρια με τον ατζέντη του, σε συνάντηση τους τον περασμένο μήνα, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες τα είπαν και στο Λονδίνο στο περιθώριο της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τους ομίλους του Champions League, σε έναν αγώνα όπου η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Μίλαν.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ζίγιες ζήτησε επίσημα από τη διοίκηση της Τσέλσι να φύγει από το Λονδίνο και να συνεχίσει στην Ιταλία και τη Μίλαν την καριέρα του.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024