Πολύ άτυχη στάθηκε η Εθνική μας ομάδα στην κλήρωση των προκριματικών του Euro 2024!
Η Ελλάδα δυστυχώς έπεσε σε όμιλο… φωτιά με αντιπάλους τις Ολλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Γιβραλτάρ και η πρόκριση στα τελικά μέσω αυτής της διαδικασίας κρίνεται ως εξαιρετικά δύσκολη! Οι δύο πρώτοι του ομίλου προκρίνονται, με τις Ολλανδία και Γαλλία φυσικά να είναι τα απόλυτα φαβορί!
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στο 2023, από τις 23 Μαρτίου έως τις 19 Νοεμβρίου.
Σε περίπτωση πάντως που δεν τα καταφέρει η Ελλάδα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση μέσω των play offs του Nations League (πιθανότατα σε μονοπάτι με Τουρκία, Γεωργία, Καζακστάν, εφόσον καμία ομάδα δεν πάρει την πρόκριση μέσω των κανονικών προκριματικών) και το σημαντικό που βγήκε επίσης από την κλήρωση είναι το εξής: Η Τουρκία έπεσε σε όμιλο με Κροατία, Ουαλία, Αρμενία, Λετονία και αν περάσει απευθείας μέσω αυτού του ομίλου στα τελικά τότε θα την αποφύγουμε στα μπαράζ του Nations!
Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι των προκριματικών του Euro 2024:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)