Ο Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε τον επιθετικό Ντάργουιν Νούνιες, προτρέποντας τον διεθνή της Ουρουγουάης να δείξει ψυχραιμία ενώ τελειώνει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.
Ο 23χρονος Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ, δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση, καθώς σε οκτώ συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ, μετρά μόλις δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, έδειξε ότι δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, καθώς αποβλήθηκε για αντιαθλητικό κτύπημα σε αντίπαλο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.
«Νομίζω ότι είπε και ο ίδιος, πως νιώθει την πίεση», είπε ο Κλοπ και πρόσθεσε: «Πρέπει να ηρεμήσει. Οι κινήσεις του, είναι εξαιρετικές και αν τον βλέπατε να τελειώνει τις φάσεις στην προπόνηση, θα λέγατε… «Θεέ μου». Αλλά στα παιχνίδια, προφανώς, βιάζεται. Πρέπει να ηρεμήσει άμεσα, για να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες του. Ως επιθετικός, πρέπει απλώς να το νιώσει αυτό. Μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.