Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραπαπάς: Ανάρτηση-«βόμβα» που θα συζητηθεί (pics)

Καραπαπάς: Ανάρτηση-«βόμβα» που θα συζητηθεί (pics)

«Είναι κανείς από εσάς κατηγορούμενος για ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ»;

Σοβαρές καταγγελίες που προκαλούν σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης του στα social media.

«Ρώσε επειδή τα τσουτσέκια σου έχουν ξεφύγει και έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα, για πέστε μας: Είναι κανείς από εσάς κατηγορούμενος για ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ; Είναι κανείς από εσάς εμπλεκόμενος με εμπρησμούς και εκβίαση τεκμηριωμένα και με την σφραγίδα σας;

Πες μας Ρώσε και αν δεν ευκαιρείς ας μας πουν τα τσουτσέκια σου που τολμάνε και μιλάνε για “αλήθεια” και “ηθική”, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ που δείχνει ποιοι μεταχειρίζονται μαφιόζικες τακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο;;;

Υγ.: Το πιο αστείο από όλα θα είναι όταν θα μάθει όλη η Ελλάδα ποια εταιρεία ΠΛΗΡΩΝΕ τις διανυκτερεύσεις των εμπρηστών (ΟΣΩΝ ΖΟΥΝ ακόμα)… Φανταστείτε αυτή η εταιρεία να πληρώνει και ιστοσελίδες…», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Καραπαπάς.

Εκτός από τις σοβαρές καταγγελίες, που χρήζουν άμεσης διερεύνησης από τους αρμόδιους, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επίσης μήνυμα ανασύνταξης και αντεπίθεσης, τονίζοντας ότι σύντομα ομάδα και κόσμος θα πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες.

«Ο κόσμος μας κάνει κριτική και καλά κάνει και θα είναι δίπλα στην ομάδα τώρα που αλλάζουν όλα και θα το γυρίσουμε και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Όμως οι ανύπαρκτοι απέναντι και τα δουλάκια τους στα ΜΜΕ το δάκτυλο δεν θα το κουνάνε σε εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024