Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπενζεμά: Δεν πάει πουθενά, μέχρι το 2024 στη Ρεάλ

Μπενζεμά: Δεν πάει πουθενά, μέχρι το 2024 στη Ρεάλ

Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα ανανεώσει όπως όλα δείχνουν ο Καρίμ Μπενζεμά μέχρι και το 2024

Δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη απ’ ό,τι φαίνεται ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς, όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ανανέωση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι προ των πυλών.

Ο 34χρονος σέντερ φορ ήταν ο πρωταγωνιστής της περσινής πορείας των πρωταθλητών Ευρώπης και με 44 γκολ σε 46 αγώνες την οδήγησε στην κατάκτηση της LaLiga και του Champions League θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του. Φέτος έπιασε το σχοινί από εκεί που το άφησε πέρσι, καθώς μετρά 4 γκολ και 1 ασίστ σε 8 αναμετρήσεις.

Η πρόταση λοιπόν ανανέωσης της κοινής πορείας με τον Μπενζεμά από πλευράς της διοίκησης της ισπανικής ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη, λαμβάνοντας υπόψη τα πεπραγμένα του παίκτη.

Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση της Ρεάλ, αφού πήρε το ΟΚ από τον Κάρλο Αντσελότι, έκανε πρόταση στον γάλλο επιθετικό για να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι και τον Ιούνιο του 2024, με τον ίδιον τον Καρίμ να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής για άλλο ένα χρόνο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024