Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Στο εδώλιο η 42χρονη που κατηγορείται ότι παρέσυρε την πεθερά της με το αυτοκίνητο

Ρόδος: Στο εδώλιο η 42χρονη που κατηγορείται ότι παρέσυρε την πεθερά της με το αυτοκίνητο

Όλα έγιναν στις 17 Ιουνίου του 2022 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Η νύφη διαψεύδει την πεθερά και η λύση θα δοθεί στο δικαστήριο.

Ξεσπάει για πρώτη φορά, μιλώντας στο LIVE NEWS, η ηλικιωμένη γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νύφη της, καθώς προσπαθούσε να την σταματήσει.

«Με χτύπησε με δόλο, με χτύπησε για να με βγάλει από τη μέση, για να πάει στην αστυνομία να πει ότι δεν είμαι ικανή να έχω την επιμέλεια του παιδιού», δήλωσε η γυναίκα στο MEGA.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Νίκαια – Άνδρας επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πεθερά του

«Γκάζωσε και με πάτησε σαν λυσσασμένη», λέει η πεθερά

Όλα έγιναν στις 17 Ιουνίου του 2022 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Η πεθερά βρισκόταν με την εγγονή της στην αυλή του σπιτιού τους, όταν ξαφνικά έχασε από το οπτικό της πεδίο το κοριτσάκι και βγήκε έντρομη έξω να την ψάξει.

Η μητέρα, που έχει χάσει προσωρινά την επιμέλεια των δύο παιδιών της, είχε πάρει το κορίτσι στο αυτοκίνητό της, μαζί με δύο φίλες του παιδιού.

«Κάποια στιγμή εμφανίζονται δύο παιδάκια από τη γειτονιά την παλιά της μικρής: ‘Ήθαμε να παίξουμε’, ‘Να παίξετε παιδιά’. Μπαίνοντας μέσα για να τις κοιτάξω από το παράθυρο, είχαν εξαφανιστεί και τότε συνειδητοποιώ ότι είναι δόλος και έχει βάλει τα παιδάκια πάλι να πάρουν τη μικρή».

Τα παιδιά είπαν στη γιαγιά ότι θα παίξουν κρυφτό. Μόλις συνειδητοποίησε η γιαγιά ότι δεν βλέπει κανένα παιδί, βγήκε στον δρόμο και είδε το αυτοκίνητο της πρώην νύφης της. Σύμφωνα με την ίδια, έκανε νοήματα στη μαμά του παιδιού από μακριά να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Όταν πλησίασε η γιαγιά για να πάρει πίσω την εγγονή της, η πρώην νύφη της έβαλε μπρος και την παρέσυρε με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

«Της κάνω σήμα από μακριά ‘σταμάτα’. Σταματάει. Ήμουν ένα μέτρο απόσταση από το αυτοκίνητο, αυτή μέσα στο αμάξι με τα τρία παιδιά και μου κάνει ‘φύγε, φύγε’, γιατί ήθελε να προλάβει να πάει να πει τα δικά της στην αστυνομία. Ξεκινάει, γκαζώνει και μου δίνει μία και με ξαπλώνει κατά γης. Έφυγε, σαν τη λυσσασμένη έφυγε».

«Είναι όλα ψέματα», λέει η νύφη

Η πλευρά της κατηγορούμενης μητέρας διαψεύδει τους ισχυρισμούς τής πρώην πεθεράς της και δίνει τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη.

«Αυτά που λέει η πεθερά μου είναι όλα ψέματα και προσπαθεί με τον πρώην άντρα μου να κρατήσει τα παιδιά μου μακριά από εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκα απειλητικά εναντίον της πρώην πεθεράς μου. Το περιστατικό έγινε μπροστά στο σπίτι μου και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού μου».

Η πεθερά ισχυρίζεται ότι ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο της μητέρας για να πάρει το παιδί μακριά τους. Αφού η νύφη της την παρέσυρε, φώναξε τους γονείς της να καλέσουν το ΕΚΑΒ και εκείνη κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα με τα παιδιά στο αυτοκίνητο, υποστηρίζει.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν: «Φεύγοντας αυτή, βγήκαν από το σπίτι οι γονείς της, η οποία η μάνα της άρχισε να με χτυπάει, εγώ να είμαι κάτω με αίματα στο κεφάλι να τρέχουνε ποτάμι, μετά άρχισαν να με κλωτσάνε και η μάνα της και ο πατέρας της και με σέρνανε. Δεν ξέρω γιατί, με σέρνανε από τη μία μεριά του δρόμο στην άλλη και είχε σχηματιστεί από το κεφάλι μου από το αίμα μία διαγώνια γραμμή στην άσφαλτο», δηλώνει η πεθερά της 42χρονης.

Η μητέρα των δύο παιδιών, θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για επικίνδυνη σωματική βλάβη στις 21 Οκτωβρίου.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024