Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έφη Πίκουλα: «Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου»

Έφη Πίκουλα: «Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου»

Η Έφη Πίκουλα ανοίγει το σπίτι της στην «Ελένη» και μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά για την ζωή της.

Η Έφη Πίκουλα άνοιξε το σπίτι της στην Ελένη και μίλησε για το πώς είναι σήμερα και τη μοναξιά, αλλά αναφέρεται και στην «δική της» Αλίκη.

Για το σπίτι της που μένει 30 χρόνια και έφτιαξε με τον άντρα της σχολίασε: « Είναι ένας χώρος που έφτιαξα με τον άντρα μου, τον Τάκη Βουγιουκλάκη και μετά από όλα αυτά που πέρασα, που έχασα τον σύντροφο μου είναι το καταφύγιο μου».

Στο αν νιώθει μοναξιά παραδέχεται «ασφαλώς και νιώθω μοναξιά, αλλά καλύπτω την  μοναξιά με πολλές ασχολίες». Η κα Πίκουλα έχει την θεατρική ομάδα του δήμου Βριλήσσιων που σκηνοθετεί επί 14 χρόνια.

Για την απώλεια του άντρα της ανέφερε: «Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη Βουγιουκλάκη» και θυμάται κάτι που της είχε πει η Αλίκη «η Αλίκη είχε πει ότι ήταν ο άνδρας του εαυτού της, αλλά τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου».

Η Έφη Πίκουλα συγκλονίζει με την περιγραφή της για τον χαμό του άντρα της: «Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου, τρεις η ώρα το ξημέρωμα. Είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο».

Για την ζωή που πέρασε με τον σύζυγό της την χαρακτήρισε «έζησα 30 χρόνια πανέμορφα με τον σύζυγό μου και μου είπε ότι εγώ θα σου κρατάω το χέρι και θα με νιώθεις δίπλα σου».

Για την τηλεόραση σχολίασε: «Είμαι χορτασμένη από την τηλεόραση και είναι επιλογή μου να μην κάνω παρόλο που υπάρχουν προτάσεις». Για τις συνεργασίες τις επαγγελματικές που είχε με τον Φώσκολο και τον Δαλιανίδη τις χαρακτήρισε πολύ δύσκολές γιατί ήταν απαιτητικοί.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τι σήμαινε στην ζωή της, η Έφη Πίκουλα σχολίασε: «Η Αλίκη ήταν τα πάντα για εμένα, ήταν η μάνα ήταν η αδερφή, μου είχε σταθεί πάρα πολύ και μου είχε σε ”ευχαριστώ” που είσαι ο στην ζωή του αδερφού μου».

Ενώ για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης θυμάται: « Η Αλίκη είχε υπομονή και απίστευτη αισιοδοξία, ήθελε λίγους ανθρώπους στη σουίτα της».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024