Coldplay: Με σοβαρή πνευμονική λοίμωξη ο Κρις Μάρτιν
Αναβάλλεται η περιοδεία τους. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος χρειάζεται ξεκούραση για κάποιες εβδομάδες, οπότε το συγκρότημα αναγκάζεται να ακυρώσει τις συναυλίες του στη Βραζιλία
Το συγκρότημα αναγκάζεται να ακυρώσει τις συναυλίες του στη Βραζιλία, προκειμένου ο τραγουδιστής να μπορέσει να αναρρώσει.
Μάλιστα, φρόντισαν να κυκλοφορήσουν μια επίσημη ανακοίνωση, στην οποία περιγράφουν ξεκάθαρα την ασθένεια του Κρις Μάρτιν και την ακύρωση των συναυλιών τους στο Σάο Πάολο και το Ρίο ντε Τζανέιρο.
«Με βαθιά μας λύπη αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε τις επερχόμενες συναυλίες μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Σάο Πάολο μέχρι τις αρχές του 2023. Λόγω σοβαρής πνευμονικής λοίμωξης, ο Κρις έχει λάβει αυστηρές ιατρικές εντολές να ξεκουραστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ορίσουμε νέες ημερομηνίες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει καλά στην υγεία του, μετά το προβλεπόμενο ιατρικό διάλειμμα και ανυπομονούμε να επαναλάβουμε την περιοδεία μας σύντομα», γράφει η επίσημη δήλωση.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ακύρωσαν τις αντίστοιχες εμφανίσεις τους στη Βραζιλία, οι Coldplay θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στην Αργεντινή, όπου και βρίσκονται τώρα.
View this post on Instagram
- Θεσσαλονίκη: Εμπρησμοί αυτοκινήτων στελεχών της ΝΔ – Πέντε τραυματίες
- Μένει στο NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς συμφώνησε με τους Ρόκετς
- Greece’s Demographic Warning: Deaths Far Outpace Births
- Οι αβρότητες Τραμπ προς Ερντογάν, τα F-35 και οι ανησυχίες Ελλάδας και Ισραήλ
- Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
- The Expla-in Project | Ζητούνται φιλόσοφοι για να δουλέψουν για την τεχνητή νοημοσύνη
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Φόβοι ότι η δεύτερη σορός ανήκει στο 12χρονο παιδί – Νεκρός 66χρονος, με εγκαύματα η μητέρα
- Γιατί ρίχνει ο Άδωνις αλάτι στις πληγές των ακάλυπτων ασθενών του προγράμματος παχυσαρκίας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Gen Z: Η γενιά που [και να ήθελε] δεν φιλοδοξεί την ζωή των γονιών της – Ποιοι οι λόγοι](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-olly-3823489-1200x804-1-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442