Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η UEFA ανακοίνωσε το διαιτητή του ματς των Πειραιωτών με τους Αζέρους, ο οποίος είναι ο γνώριμος Ιρφάν Πελίτο από την πρώτη κατηγορία.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβόρ Μπέλιγιο, Νταμίρ Λάζιτς και 4ος ο Άντονι Μπάντιτς.
Ο βόσνιος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει ξανά αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, ωστόσο έχει διευθύνει τέσσερα παιχνίδια στην Ελλάδα στο παρελθόν (Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2).
Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε οριστεί ως πρώτος διαιτητής και τις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος (Κοπεγχάγη-Σεβίλλη 0-0, Κλαμπ Μπριζ-Λεβερκούζεν 1-0).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!