The Voice: Η διαγωνιζόμενη που συγκίνησε – «Κάνω τρεις δουλειές για να μεγαλώσω την κόρη μου»
«Αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία», είπε η 41χρονη. Κατάφερε να πείσει τους κριτές με την ερμηνεία της;
Το «The Voice» επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (2/10), για 7η συνεχόμενη χρονιά μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.
Ακριβώς στις 9:00, πιστός στο γνώριμο ραντεβού, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους τηλεθεατές στους οποίους και ανακοίνωσε μια σημαντική επιστροφή.
Στις θέσεις των τεσσάρων coaches βρίσκονται και πάλι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.
- Διαβάστε επίσης: Πώς το #metoo οδήγησε στην διακοπή του «The Voice»
Όσο για τους διαγωνιζόμενους; Πολλοί ήταν αυτοί που ξεχώρισαν είτε με την ερμηνεία τους, είτε με την προσωπική τους ιστορία.
Μεταξύ αυτών και η 41χρονη Εφηνίκη από την Καλαμάτα. Στο βίντεο μέσα από το οποίο συστήθηκε στο κοινό, μίλησε ανοιχτά για την αγάπη της στο τραγούδι αλλά και τις τρεις δουλειές που κάνει για να επιβιώσει οικονομικά.
«Πήγαν πίσω τα όνειρά μου»
«Ονομάζομαι Εφηνίκη Ζαμπάρα είμαι 41 ετών και μένω στην Καλαμάτα Έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία στην Αμερική αλλά εργάζομαι ως γραμματέας σε Ιατρείο. Έχω μία κόρη 10 ετών την Φαίδρα μου, η οποία με στηρίζει πάρα πολύ σε ότι και να κάνω, είναι πολύ καλό παιδί και η αλήθεια είναι ότι έχει ξετρελαθεί που έχω έρθει στο Voice. Ήθελε να έρθει κι αυτή να είναι δίπλα μου», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Από τα 17 μου εργάζομαι και ως τραγουδίστρια στην Καλαμάτα. Όλες οι δουλειές που κάνω, καθώς και το μεγάλωμα του παιδιού, πήγαν πίσω τα όνειρά μου. Αυτό που επιδιώκω, είναι κάποια στιγμή να μην κάνω 3 δουλειές για να επιβιώσω, να μπορώ να έχω μια άνετη ζωή για μένα και το παιδί μου, μόνο με το τραγούδι».
Μάλιστα, λίγο πριν ανέβει στο stage δήλωσε: «Το The Voice είναι η τελευταία μου ευκαιρία». Δυστυχώς κανείς από τους τέσσερις coaches δεν γύρισε για να την διεκδικήσει.
- Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
- Νίσυρος: Νέος μόνιμος σεισμολογικός σταθμός ενισχύει την παρακολούθηση του ηφαιστείου στο νησί
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Επικοινωνιακά τεχνάσματα από Μητσοτάκη: Επιτήρηση έργων και υποσχέσεις για παροχές
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Πώς έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι 40άρηδες της Κίνας;
- Λέρος: Νεκρός 80χρονος σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442