
Ιωάννα Τούνη: Το μωράκι ξεκίνησε να κλωτσάει – Το τρυφερό βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά
«Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα;»
Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, καθώς η influencer είναι έγκυος.
Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον γιο του και η χαρά του δεν κρύβεται. Η Ιωάννα Τούνη αναρτά συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram και μοιράζεται με τους followers της τής ανησυχίες της για τον νέο ρόλο που θα έχει σύντομα. Αυτόν της μανούλας.
- Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση
Η ίδια πρόσφατα δήλωσε αγχωμένη τόσο για τα ψώνια που πρέπει να κάνει όσο και για το πότε πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο ενώ ανεβάζοντας βίντεο στο instagram από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, παραδέχτηκε πως ο γιος της έχει ξεκινήσει να κλωτσάει.
«Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα; Το έχουν νιώσει και το αγόρι μου και η κολλητή μου. Καλά, όταν αρχίσει να κλωτσάει και με το ποδαράκι, θα σας το δείξω να δείτε τι περίεργα που φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά.
Η ανάρτησή της
Η αποκάλυψη για τη γέννηση
Τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου. «Κάτι που με ρωτάτε συνέχεια είναι το πότε γεννάω. Το due date μου είναι στις 13 Ιανουαρίου. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί και γεννήσω και τέλη Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω αγχώνομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)




