Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Σταρ Ελλάς που πέταξε το στέμμα της και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό

Η Σταρ Ελλάς που πέταξε το στέμμα της και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό

Είναι η νέα Τζούλια Αλεξανδράτου;

Χαμός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, αναφορικά με την πρώην σταρ Ελλάς, Κατερίνα Κουβουτσάκη, η οποία… πέταξε το στέμμα της και ακολούθησε τον δρόμο των αισθησιακών ταινιών.

Συγκεκριμένα, η πρώην σταρ Ελλάς πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021 έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες στη Sirina, όπως είχε κάνει και η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina, εκφράζοντας την επιθυμία της να παίξει σε αισθησιακή ταινία και όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Κουβουτσάκη

Η Κατερίνα Κουβουτσάκη έχει σπουδάσει κοσμετολογία, είναι 24 ετών, μένει στον Πειραιά και έχει δηλώσει για τους τίτλους ομορφιάς: «Όταν ήμουν μικρή, πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή να γίνω μια πριγκίπισσα ομορφιάς και να λάβω μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία της χώρας μου. Μετά από 23 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα! Είμαι υπερήφανη που είμαι η φετινή STAR GS HELLAS. Ως Miss Universe Greece 2021, ο στόχος μου είναι να προωθήσω τον πολιτισμό της χώρας μας στα πέρατα της γης και να δείξω σε όλους το νόημα της Ελληνικής ομορφιάς».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024